Προσπαθώ να επαναφέρω το ATR με το "ATR Repair KIT", αλλά παρατηρώ πως η διαδικασία εξελίσεται εξαιρετικά αργά. Πρόκειται να πάρει πολλές ώρες. Είναι φυσιολογικό?
Προσπαθώ να επαναφέρω το ATR με το "ATR Repair KIT", αλλά παρατηρώ πως η διαδικασία εξελίσεται εξαιρετικά αργά. Πρόκειται να πάρει πολλές ώρες. Είναι φυσιολογικό?
Τελικά απ' ότι φαίνεται την πατησα !!! Ο τύπος αντί για gamma μου πούλησε gold. Την έβαλα στο infinity και την αναγνώρισε ως gold !!! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν θα το κάνουν κι άλλοι. Gold και άσπρη .... τι να πω !!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Προς στιγμή και εγώ έτσι νόμισα. Στο Infinity η κάρτα πρέπει να βλέπει προς τα κάτω και το phoenix να έιναι ενεργοποιημένο. Όλα θα είναι ΟΚ
Τα έχω κάνει όλα αυτά. Μάλιστα σαν gold την έγραψε κανονικά με το αντιστοιχο αρχειο. Εϊναι λοιπόν δυνατον να μην είναι gold? Μακάρι να μην είναι, αλλα ....
Η κάρτα είναι εντάξυ απλώς εσύ κάτι κάνεις λάθος ή έκανες ζημιά.
Σε κάθε περίπτωση, επικοινώνησε με τον προμηθευτή.
Ο συγκεκριμένος προμηθευτής αντικαθυστά αμέσως τον κάρτα χωρίς να σου ζητήσει την παλιά.
Ούτως ή άλλως γύρω στα 7€ είναι το κόστος της κάρτας για αυτόν.
Ακολούθησα προσεκτικά όλα τα βήματα. Άλλωστε δεν ασχολούμαι για πρωτη φορά με κάρτες. Το θέμα είναι πως την αγορασα από δημοπρασία στο διαδίκτυο και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εύκολο να την αντικαταστήσω. Τι σε κάνεις ομως να πιστε'υεις πως η κάρτα είναι ΟΚ? Είναι τόσο χαμηλό το κόστος της χονδρικής για GammaCards? Εάν είναι έτσι και εάν γνωρίζεις που μπορώ να βρω, πες να πάρω μερικές. Ευχαριστώ.
εγραψα μια g***a και οταν τη τεσταρα δουλεβαν ολα εκτος τα n***a μηπως κανεις μπορει να βοηθησει ?