Παιδια εχω τον edision 2620 Ξέρετε ποια κανάλια μπορώ να δω με αυτόν τον δέκτη χωρίς κάρτα στον hotbird13;
Παιδια εχω τον edision 2620 Ξέρετε ποια κανάλια μπορώ να δω με αυτόν τον δέκτη χωρίς κάρτα στον hotbird13;
Κανένας ρε παιδιά;
Φίλε Κώστα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν λέω για κάποιο συγκεκριμένο, αλλά όποια έχουν σπάσει και μπορώ να τα δω, πχ τα sex view τα sky Italia τα TPS τα γαλλικά, τα canal+ και κάποια άλλα πακέτα που έχει ο hotbird και που δεν θυμάμαι τώρα. Για αυτά που ανέφερες ξέρω οτι δεν έχουν σπάσει.
..Den thelo na se apogoitefso,alla afta pou theleis,simera den ginete me tipota.Yparxei mono enas tropos na vlepeis,to legomeno "cs" (cardsharing)
kai giafto xreiazese ena receiver me LAN(internet)kai ena "pay" server.Ola afta stoixizoun alla pros to paron mono afti i lysi yparxei.
..PS:an theleis pigene edo ***.sat-ulc.eu/ulc gia na matheis perisotera gia to receiver pou exeis.
Ευχαριστώ φίλε, προσπαθώ μέρες να καταφέρω κάτι που δεν γίνετε.
Βρίσκω αρχεία σε αυτό το site ----://dvb-upload.com/ οπου φαίνεται με softkey να ανοίγουν πολλά κανάλια.........και προσπαθούσα να τα περάσω χωρίς αποτέλεσμα.
Σε ευχαριστώ...........