mire more fik,dashkan me na kallzu se dine frengjishtei,inshallah na del ndnjeri qe din dh kinezshe
mire more fik,dashkan me na kallzu se dine frengjishtei,inshallah na del ndnjeri qe din dh kinezshe
po po ma mire eshte qe kemi djem qe flasim shume gjuhe e kuptojme po ashtu
qe ne tjeret furume nuk ka,po si doqofte respekt edhe per te gjithe edhe juve
![]()
s.univers nuk e di po bashku sikur po kemi probleme, po deshe meso dhe serbisht por ketu flitet shqip dhe duhet te respektohet ky rregull, prandaj quhet seksioni shqiptar.
nuk thashe asgje pse ata dine gjuhe te huaja. ata jane te lire ti flasin ata gjuhe ne seksionet perkatese por jo ketu.
besoj se u kuptuam, dhe mendoj se nuk po kerkoj ndonje gje speciale thjesht jemi shqiptare te flasim shqip te pakten ne seksionin tone.
Danipr, nuk ka asnje problem te dish gjuhe te huaj biles eshte mire te dish sa me shume, dhe une di 3 gjuhe te tjera perveç shqipes por thjesht ketu ne kte seksion duhet me u fol shqipja, ashtu si te tjeret qe flasin gjuhet e tyre ne seksionet e tyre ashtu dhe ne duhet te flasim gjuhen tone shqipen, ne kte forum.
fik me tri gjuhe nuk kam pa, ****** kujdes fjalorin...nuk je tu u sjell mire plako.
une thjeshte huri bobi me nje pyetje ne gjuhen frenge dhe mundova ti ja baj me dije se ketu mundesh te informohesh po ashtu edhe ne gjuhen frenge e pastaj e postova nje link per te qe te infirmohet e te shkoj ma drejte ne informate e qaq ,ska ka te keqe ketu a mkuptove djem
tung ndegjohemi
ore njerez, na e kthyet ne shkolle gjuhe te huaja,kjo eshte per JIPAA CARD V2,hapni ndonje te re per ghuhe te huaja.respekte per te gjithe ju
une i flase 4 gjuhe shkrim e lexim perpos amtares dhe gjithnje se pasi e perdori gjuhen e nenes qdo kund e tani gjuhen e punes dakord
mire djem u ba vone sot keshtu ju uroj gjume te mire e fikut ka angazhim te madhe ne forum me disa shoke komplimente
e une sa per vete nuk kam kohe shume te kontriboj po sa te mundem,se punoj prej ores 8 deri 20h tung e te mira
![]()