1 shiko nje kondiciator 1000mf /16 qe eshte mire ti nderrosh sa jane aty tek ushqyesi ,2 shiko nje bc 2SA ....qe con 30v tek tuneri dhe gjithashtu nje thermosigures e verdhe duhet te jete 0.1OM n.q.s.dhe keto jan ok ke tuner ....nuk e di sa je ne gjendje ti masesh keto keto kushtojne shum pak fare...(te gjitha jane afer tunerit)
te lutem a mund te me tregoni se si ta lidh odt1000c me kompjuterin une kam dekoderin dhe konverterin usb-com..................
pershendetje fbi-a,je i ftuar te presantohesh ketu:http://www.satsupreme.com/showthread...=67009&page=11
Per Pigeone. Por perseri ka disa probleme se nuk fshin kanalet dhe dalin dy eutelsate dhe krijohen disa anomali disa kanale hyne ne nje eutel ndersa disa te tjeret hyne ne eutel tjeter. Jane te lutur te gjithe ata qe kane ndonje soft me te sakte le ta postoje te jete soft qe tia fshije kanalet aparatit
kure nuke ka sinjale ky aparate thote ne kerkime te kanalit the nuke ka ase sinjal dhe ase kualitet dmth kualiteti dhe sinjali 00
digjen keto 3 traziztore 1 (A928A),2 (LM317T),3 (TIP42C) keto ndothen ofer grupit une kame riparua disa aparate me kete difekte.besoj se do tju fije ne ndihme ky informacion
Sot me ra ne dor resiver ODS 2000 c eshte hera e pare qe kam ket resiver,me thot njeri se si duhet te aktivizohet karta e dga sepse me thot qe nuk keni te drejt hyrje,provova tek meny afati i abonimit por nuk me tregon sakte,kalova ne Digi + e lash 5 min por kot perseri nuk me eshte aktivizuar,me tregoni se si te veproj me tej.
tung