ods2000c ka problem me aktivizimin e kartes dga. e provuar nga une.
mund ti shikoshe digi tv me kete dekoder ods 3000 c.
ose ka ndonje program per ti aktivizuar emu qet ti futesh celsat manualisht.
Njerez Ods 2000c ka versioni 1.23 dhe 1.00 si ka mundesi te ja nderroj kete soft e te ja qes 1.22 dhe 1.06 ne menyre qe te mund ti editoj kanalet manualisht edhe pse e pashe ma larte se nuk po e hap kartelen, nese ka mundesi dikush me na dergu nje soft per ta.
adi2lee ju lutem prezantohu ketu:http://www.satsupreme.com/showthread...=67009&page=12
o ti inxhinier nese di diqka per kete receiver e ke per detyre morale te ju tregosh atyre qe nuk dijne, edhe pse ti ke mesuar diqka per kete receiver dikush di diqka per te tjeret ndoshta me shume se ti, prandaj te lutem mos i fyej njerezit po sqaroje ate qe di ose se paku nje udhezim ku mund ta marr softin per kete lloj receiveri.
nga postimet me larte ne kete teme une shoh qe shoket kane edhe probleme me leximin e smart card nga ky receiver, ndoshta ti ke zgjidhur diqka per keto probleme, andaj une tu kisha lutur qe te na tregosh behet diqka perpara me kete lloj lodre te digitalbit apo jo. Per inxhinierin
Pse postime te tilla dhe mosinteresimi juaj te harxhoni pak kohe per te lexuar kete teme ose kete tjetren nuk jane ofendime te punes tone dhe kohes tone te shpenzuar per kete aparature?
Mjafton te lexoni pak dhe te harxhoni 2 minuta (dhe jo nje muaj ose me shume kohe sic po harxhojme ne) qe te kuptoni se
PER MOMENTIN NUK MUND TE BEHET AS ME I VOGLI MODIFIKIM NE FIRMWARE TE ODS2000C
Po te dija dicka ose po te kisha gjetur zgjidhjen do e kisha postuar ne moment ne forum.
Shpresoj te me keni kuptuar dhe ju uroj gjithe te mirat
me falni por jam i ri ne kete forum.a me ndihmon ndonje se si ta modifikoj nje ods 3000c me version te programit 1.40 me i hap kanalet e dg pa pagese,rrugen qe duhet te ndjek per hedhjen e softit,dhe ca ndryshimi ka softi 1.40 i marre nga sateliti me kete te modifikuarin?????![]()