Urdhėro tjetrėn Scorpion-x pra foton tjeter Attachment hape dhe shiqoje:
Dok5.pdf
Urdhėro tjetrėn Scorpion-x pra foton tjeter Attachment hape dhe shiqoje:
Dok5.pdf
urdhero Foton e tretė Scorpion-x pershnetje nga Teologu ...
Dok6.pdf
pershendetje. vetem rubrike e par duhet te mbushet me file jo te tjerat. me respekt
Pershendetje. ketu e ke nje udhezim tjeter me foto. loader.exe e ke ne firmware qe i kam derguar ma heret.
me respekt
Zotėri Scorpion-x i nderuar shum herė po kėrkoj prej teje qė tė mė shkruajsh nė postėn time elektronike mirpo ti nuk po jep asnji sinjal tė gjelbėrt qė tė paraqitesh nė: no e-mail nuk lejohet mirė ėshtė por nuk ėshtė shkėlqyeshėm sepse kjo faqe tė shumtėn e rasteve nukpunon e po hjeki zor disa herė.[/COLOR]
Unė mendoj qė ju si person i cili gėzoni shum rrespekt tek unė edhe pse nuk ju njofi ende se kush jeni por pa marrė parasyshė ju rrespektin tek unė e keni. Por pėr ti zbėrthyer disa gjėra profesionale e shof tė udhės qė me Ju tė komunikojmė pėrmes postave elektronike private nėse Ju kuptohet nuk keni kundėr kėsaj spse tek e fundit
Ju nuk jeni person i mshehur pra INTERN por mendoj se jeni nji prej personaliteteve I HAPUR e jo i msheftė.
Kėtė unė e bėj vetėm me njė qėllim tė caktuar sepse kam nevojė pėr ndihmėn Tuaj kuptohet nėse Ju atė ndihmė nuk e kufizoni, sidoqoftė mė fal pėr tė gjitha kėto fjalė tė shkruara e besoj se nuk kam gabuar qė nė kėtė formė sėpaku kėsaj rradhe Ju kam shkruar!
Kalojmė tek problemi akoma ipa zgjidhur sepse unė udhėzimet Tuaja krejtė i mirprita dhe ashtu sipas tyre
veprova por potė them se kam problem me PORTAT
Marrėsi im Digjital ODS 3000 C i ka 4 Porta dhe
ToneBrust A dhe ToneBrust B, Kurse Kompjuteri kuptohet ka ma shum porta unė nuk poe kuptoj ku qėndron problemi saj pėrket Cabllos ajo ėshtė 5 metro
e gjatė saj pėrket programit pėr me komunikue Kompjuteri me Resiverin ate ju ma kishit dėrgue pra
ėshtė ODS Loader unė atė e instalova nė Kompjuter po gjithashtu edhe filat rrar me Softver i kam nė kompjuter tė shkarkuara gati vetėm tani nuk po ēelen PORTAT
ēka tė bėj nuk e di aha mos tė harroj qė tė tregoj se kompjuteri im punon me Sistem Operativ Windows XP
Home Edition ndoshta vallė mos duhet qė ta kem Windows 2000 Professional apo jo?
Unė mė nė fundė fajin ja kam lėnė qė kompjuterin tė e
ristartoj nga fillimi pra sikur ka qenė kur e kam blerė nė shitore ndoshta pastaj mos ka ndonji mundėsi qė mos tė shkruan Error me njė fjalė nuk kam idenė se ēka tė bėj ..
Unė pres nji pėrgjigje prej Ty zotėri Scorpion-x tė
shpejtė kuptohet nėse mundet krejtė sipas mundėsive tua por shum mė i gėyuar dotė isha nėse Ju dotė drejtoheshi nė postėn time elektronike tė mė shkruani e pastaj gjithqysh i kėmbejmė edhe numrat e telefonave
kėshtu qėnė tė ardhmen dotė ishte mė lehtė komunikimi
Pra tė shumė faleminderit dhe me konsiderata tė veēanta nga unė Teologu i cili ju pėrshėndetė edhe kėsaj rradhe shumė shumė dhe shumė pėrzemėrsishtė
Mbetem nė pritje tė pėrgjigjes suaj nė vijim ...
o shoku e ke pra loaderin tek posta me siper e skorpionsit. kurse te posta e dyte ke komplet cfare te duhet per marresin tend. ndiq keshillat dhe ja del mbane.
duhet kabell seriali mer daje!!! e cfare e lidh ti me kompiterin ket risiver se spo te marr vesh? sqarohu edhe njehere mire!!! sa me shkurt...
Pershendetje. te gjitha ti kam derguar edhe ne email. por esht prap i njejti verzion. me respek
per te gjithe ata persona qe posedoine aparatin e ALBANIA SAT(SATplus DT470 IRDEO EMBEDED mund ta perdorin fare mire edhe me abonimin DIGITALB pa qene nevoja a nderrojne me aparatin ODS 3000C.Miafton te beni aktivizimin e EMU-se.
activizimi emu;
1.menu
2.language
3.english ose italian
4.shtyp tasten e kuqe save
5.shtyp numrin 8888
6.emu enabled
tani aparati pranon conax karten
per azhornimin te ēelsave perserit pikat 1.2.3.4 pastaj 99999
shenim;kete udhezim e kam publikuar para ca muajsh ne nje sit internet tjeter,por per fat te keq disa persona e kopiuan dhe e publikuan si shenimin e tyre?!me pak fjale respekt per punen e te tjerve.mos kopioni dhe riemeroni shenimet e te tjerve. shnet e gjith te mirat.BOBI.
CLONE SATplus DT470
DION DT470
DREMAX DT470
XDREAM 900
LAWRENCE 7300 X4??????![]()