Aparatit D/Albi instalova Transponder list. Dhe DIGI TV e kap po dreqi kap vetem kanalet free, Kush version eshte per ta eliminuar kete problem?
Aparatit D/Albi instalova Transponder list. Dhe DIGI TV e kap po dreqi kap vetem kanalet free, Kush version eshte per ta eliminuar kete problem?
Mos pretendo te hapesh kanalet e Digi TV te koduara me aparatin e D/albit.Ato shikohen por jo me aprati te digitalbit.
Digitalb nxjer ne treg nje aparat te ri qe me sa duket zevendeson aparatet kaon dhe ods2000c. aparati i ri eshte ODS3000H high definition.
ver.softit 1.24
ver.loaderit 1.00
ver.nderl.0*40
ver Micon 0.2
ne ndryshim nga dy aparatet e tjere ky aparat i ka te hapura kanalet e lira ne Hotbird si dhe disa nga kanalet shqiptare qe jane fta ne eutelsat w2.
nje e mete e ketij aparati eshte se nuk ka dalje per rs232. foto per momentin nuk kam.
Jam i bindur qe do te kete edhe pairing.
Aparati i ri i dga ods3000H mund te them me pak llafe eshte nje nder aparatet me te dobet qe ka perdorur dga ,ketu flitet per te gjitha llojet e sherbimeve qe ofron ky aparat ,dhe me kryesorja cilesia e figures eshte e niveleve teper te dobeta (nejse, kjo eshte puna e atyre qe e kane porositur dhe e atyre qe e kane prodhuar).
Meqe per momentin nuk kam aparat ku ta provoj kete dosja ndonje nga ju mund ta provoje cte reja kemi? Me terhoqi vemendjen titulli...
Po e bashkangjis,
kam nje ods 2000c i provova disa nga keto softat qe jane postuar ketu po nuk me bene pune ne fund thone fail ju lutem me postoni softin qe duhet por qe te jete i provuar qe funksjonon 100% ky qe ka eshte 1.22 po nuk hap kanalet e lira ne hotbird ju lutem me ndihmoni sa me shpejt te mundeni
gjithsesi pyetja per kete aparat me duket pak absurde.shiko eshte nje teme e tere per kete aparat dhe nuk ka gjetur zgjidhje. ndaj mos u lodh kot se nuk behet
Prova per JTAG ODS2000C
Ej cuna cili nga sw e ODS 3000C punon me mire me karten e Tring-ut dmth cili version dhe nese mundet ndonjeri ta postoje ketu