Pobie ne perseritje te cunave me larte,por sic thone "dy te rrahura te bejne dem" te mirat le te jene ne infinit.
simonstelite dhe une te falenderoj .Kishim mbetur tek versioni 1.22 e kerkoja 1.29 dhe me ne fund e gjeta.
Shendet.
Pobie ne perseritje te cunave me larte,por sic thone "dy te rrahura te bejne dem" te mirat le te jene ne infinit.
simonstelite dhe une te falenderoj .Kishim mbetur tek versioni 1.22 e kerkoja 1.29 dhe me ne fund e gjeta.
Shendet.
Po e ritheksoj dhe njehere ate qe ka shkruar simonstelite qe ky eshte vertet sw 1.29 por eshte sw qe eshte dhe vertet i pa varur me perdorim manual sepse ka sw 1.29 tjeter te D/Alb por qe nuk eshte i pavarur dhe nuk te jep mundesine e perdorimit manual. Simonstelit ke vertet falenderimet tona ke dhene nje sw qe na nevoitej.
ne te vertet nderimet me te medha i takojn ketij forumi te nderuar dhe te gjithve ju qe nuk keni kursyer ndimen shoqrore qe nga fillimet e hereshme e deri me sot vazhdoni keshtu se me mirsjellje dhe edukat profesionale qdo gje do kete sherim .tung te gjitheve/
ka nje miku im nej ods 3000c por i ka mbaru abonimi i dg dhe kanalet e lira nuk i hapen cili soft duhet me i hedh per te fuksionuar mund te me thote ndonjeri prej jush dhe a eksizton ne postimet qe keni ber ju ky soft ??/
Billi 23 ketu ke programin per ODS3000c versioni 1.22
shendet.
billi23 mefal kujtova se ta bashkangjita softin me lart mere ketu http://www.satsupreme.com/showthread...=63355&page=14
Po qe se nuk te ben pune softi i pare mer kete ketu bashkangjitur eshte e provuar nga une funksionon 100%
Billi nukpoekuptoj c`pome ndodh e bej atach softin dhe nuk me del.Ndaj e kam provuar disa here
po tani cili eshte nga keta ky softi i fundit ????
Softi i testuar nga une eshte ky i fundit "Programi ODS3000c rar". Po te dergoj edhe loaderi per te hedhur sotin ne aparat.