Frekuenca e ketyre kanaleve ka ndryshuar .Ajo eshte 11658 H 27900 2/3.Vendose kete frekuence ne kerkim dhe do ti kesh edha ato kanale.
Frekuenca e ketyre kanaleve ka ndryshuar .Ajo eshte 11658 H 27900 2/3.Vendose kete frekuence ne kerkim dhe do ti kesh edha ato kanale.
ske nevoj pse te lodhesh ja ku e ke listen per verzionin 1.22 opentell 3000c
http://www.satsupreme.com/showthread...337#post547337
prsh ,megjithse jo ne vendin e duhur por ka lidhje me dga,ka mundesi nji liste kanalesh te dga per GDS 7000,ish receiveri i pare HD,
theksoj se aparati ka versionin orginal me logon e dga, pra nuk te jep mundesi per editim frkuencash me telecomande
Pershendetje.Kam nje aparat ODS 3000C dua ta programoi.nga vantage ka ndonje ndryshim menyra e prgramimit se ate di ta programoi.Falemderit
Pershendetje cuna kam ne dore ODS 3000 C V 1.43 te D*A dua ti hedh versionin 1.22 por nuk e mer a ka ndonje version si 1.22 qe mun d te futet per te pare kanalet e lira ose ne se eshte e pa mundur a mund te behet me Jtag .Ne se po kush ka mundesine te ma dergoje se si behet.
Per momentin nuk mund ti hedhesh versionin 1.22.Mbase me vone ata qe meren me kete pune do te nxjerrin nje soft te ri qe te thyej 1.43.
Me vjen keq . Gjithe te mirat
Openteli ods3000c qe ka marre versionin 1.43 aktualisht kthehet ne v 1.22 vetem me J-TAG.
NJe shoku im ka nje ODS 3000C dhe qe prej ketyre ndryshimeve qe ka bere DGA, ka nje problem me sinjalin e kanaleve sportive, pra Super Sportin, pasi vetem per keto ka abonim te rregullt, nuk i dalin fare ne liste. A mund te me thote njeri ne cilat frekuenca kane kaluar keto kanale, pasi me pare me sa di une kane qene ne 11449.
Flm