Faleminderit per pergjigjen e shpejte Dreamer 1983.
cuna kam nje ods 3000c i nje mikut tim po kerkoj qe ti hedh softin poer te pare kanalet e lira kur ska sked brenda dekoderi, mirpo nuk me mer programin
me nxier nje pike jeshile ne displain e aparatit dhe skermo e gjithe e zeze ne tv , e provova te hedh nje soft tieter 1.37 ma mer mirpo me kete program sfut dot frekuensat manualisht, i futa me vone programin e ri te digitalbit 1.43 dhe cdo gje ne regull, por sic e thashe me larte doja qe te punonte dhe pa sked dhe ne kanalet e lira sipas ju ku mund te jet gabimi , eshte hera e pare qe me ndodh kjo, tani aktualisht ka softerin e dg 1.43,
cdo gje ne regull e zgjidha
Ka shum llojesh te Opentel 3000C te verzionit 1.29 apo 1.30 apo 1.40 apo 1.42 apo 1.22 duhesh ta lexosh tek informacioni i aparatit marres pastaj shpresoj se do te ndihmoj pakez sa mundem
Qe do te thote! Sepse nuk arrij ta kuptoj kete "do pune mjeshtri kjo" Gjerat mund ti thuash me konkretisht dhe jo keshtu duke hedhur nje ide pa ndonje lloj kuptimi se me sa di une nuk besoj se ka forma dhe menyra te tjera nga keto qe jane thene ketu pasi eshte kollaj te besh te diturin por pa ndonje gje konkrete ngelesh shpejt ne klase.
ODS3000c
Per ata qe kan marre softin 1.43 mund te me bejne kerkese ne PM qe tj'u dergoj softin qe kthen 1.43 me rs232 ne versionin 1.22.
me duket se e kemi pare kete version 1.22 ne forum perse siapas teje ka ndonje ndryshim
un vet se kam testuar po me cudit fakti qe thua ne privat, kur cunat ketu i fusin cdo te re per kete dekoder