pellumbi mundesh te me ndihmosh kam nje ods 3000c ka ndonje transponder te fundit qe ka frekuenca te reja nga te gjith satelitet shpresoj qe te me ndihmosh flm
pellumbi mundesh te me ndihmosh kam nje ods 3000c ka ndonje transponder te fundit qe ka frekuenca te reja nga te gjith satelitet shpresoj qe te me ndihmosh flm
me la rene ne dore nje aprat ods 3000 dhe kur mbaron abonimi i dga ne apart nuk hapet as RAI as MEDIASET, me ndihmon njeri cfare softi duhet ti hedh qe kur edhe te mbaroje abonimi te hapen kanalet e tjera..
Shiko se me ca Versioni e ke! Duhet ta kthesh ne 1.22 pastaj ne 1.29 dhe shef rehat.
eshte versioni 1.47.mund ta kthej ne 1.22 pastaj ne 1.29.me thuaj proceduren po mundesh
mundohu te na i hedh softin me gjith loaderin dhe na shpjego pak proceduren qe do ndejekim
cuna si jeni?dua ndihme;kam aparat coship CDVB5350 CA.nuk i kaloj dot frakuencat e reja 11658 dhe 10758 nuk e di pse?sa here bej kerkim manual me nxjerr tek radiot?doja mendimin tuaj.
PROBLEM me ods 3000, ky aparat ka sinjal po nuk jep fare figure ne monitor,ka vesion 1.22-1.06
nji zgjidhje ju lutem..........ferrariteam
coshipin nderoje me hd kundrejt pageses qe ka vene digitalbi 4000 lek.ose hidhe se sben per gje.
kam lexuar ne nje forum tjeter qe edhe ketij aparati (CDVB5350CA) i eshte bere dermani, por nuk po e bejne publik akoma