Gjithsesi me behet qefi qe paske mbaruar pune.
Proceduren mund ta spjegosh per te tjeret qe sja kane arritur qellimit..
Gjithsesi me behet qefi qe paske mbaruar pune.
Proceduren mund ta spjegosh per te tjeret qe sja kane arritur qellimit..
durresi mos me keqkupto sinqerisht e vlersoj ndihmen tende por siq te thash me lart sigurisht se gabimi mund te ket qen i imi qe smunda ta realizoj.faleminderit per mirkuptimin
Nuk ta thashe me keqkuptim, sinqerisht me behet qefi qe ka disa menyra per ta kthyer. Une thashe si e ka kthyer une, simonsatell tha si e ka kthyer ai ti the kete menyre. Shume bukur. Te ndihmojme ata qe se kane bere deri me tani
dhe une e provova dosjen qe ka postuar Xhaferi dhe funksinoni faleminderit
Liste kanalesh per Ods 3000c e dt 20/04/2010
O cuna,a ka na njoni nga ju naj soft per ket mut ods 2000 c me i pa kanalet free si puna e 3000c?
falimenderit
Mirmbrema te gjitheve.kam nje ODS 3000C 1.47 me pik nisje 1.07 e programova sipas te dhenave qe ka dhene durresi ne faqen 49 me rs 232 nga 1.47 ne 1.22 dhe pastaj ne 1.29 por tani kur e ndez me nxjere vetem nje vije nga kater vija qe jane .programimin e merte ne rregull vetem se ne fund me nxjer fail.Si munde te veproj???? Kete hodha Converter From 1.47 to 1.22.rar (430.7 KB, 81 views)
Digitalb 1.29 mainpg.rar (398.0 KB, 53 views)
Ods Loader.zip (142.1 KB, 61 views
miri mos u tremb,ska asgje, gjej nji sw 144-142, hudhe dhe kaq......po se bone dot keshtu me co nji pm me e-mailin dhe te boj nji atach......prsh
Flm Ferraritem po e provoj, E kam aparatin e baba vjerit.