miri-01 merre posten time ne fq.55 1.22 kunder 1.47 ke te bashkangjitur dhe proceduren
miri-01 merre posten time ne fq.55 1.22 kunder 1.47 ke te bashkangjitur dhe proceduren
Ju falenderoj te dyve mbarova pune c do gje ne rregull. Ja kalofshi mire
Prsh.kam dhe une nje ods 3000c dhe me nxjere mungese karte dhe kur karta eshte e vendosur karten e kam ne rregull se kam nje vantage, mund tja provoj 1.22 kundrejt 1.47?figuren e shikoj por me tabelen ne mes.
Prsh. e provova dhe me nxjere vetem ON dhe nuk ndizet aparati. si te veproj?
Provo ti hedhesh prape 1.22 derisa ta mari. Kam patur dhe une te njejtin problem dhe pasi e provova 3 here e mori, n.q.se nuk e merr prape versionin 1.22 do te thote qe nje nga filat eshte demtuar atehere filo nga fillimi zbrite dhe nje here filen ne kompjuter. Mos u dorezo nuk do i hedhim ne plera teneqet e dga
Prsh Best Ven,e provova 3-4 here dhe nuk me dha rezultat ka ndonje menyre tjeter???
Nje nga mundesite eshte qe programi te kete ndonje file te demtuar atehere zbrit dhe nje here programin. Me duket se eshte te kjo faqe http://www.satsupreme.com/showthread...m-etj../page15 ne fund nga alfonsdilo e ke me duket me gjithe loader nuk e mbaj mend mire se u be kohe po eshte e sigurte qe do e gjesh programin te kjo teme ose po nuk pertoi ndonjeri te ta postoj se une nuk e kam. Vetem ki parasysh te ndjekesh ne rregull proceduren dmth. kabell rs232 nul modem, heq aparatin nga priza, lidh kopjuterin me aparatin, zgjidh nga loader com1 ose com2, connect, fut aparatin ne prize dhe shpresoj tia arrish qellimit.
problemi juaj ka qen qe te nxirrte munges karte provove ti nderrosh programin dhe tani nuk te ndizet aparati te nxjerr on n.q.s ka qen keshtu ateher ose ke file te demtuar ose nuk ke ndjekur proceduren sipas rradhes provoje perseri por hiqe smart karten pasi ne disa raste te rralla smart karta e demtuar mund te bllokoj aparatin
O Krojfo me duket e gjeta programin provoje njehere kete e ke me gjithe loader