Ju falenderoj per ndihmen qe po me jepni por procedurat besoj se i beje ne rregull se bej perhere programimin e vantage x121sci,kurse karten e kam ne rregull se e mbaje tek vantage. Do te provoj kete qe me dha Best Veni .
Ju falenderoj per ndihmen qe po me jepni por procedurat besoj se i beje ne rregull se bej perhere programimin e vantage x121sci,kurse karten e kam ne rregull se e mbaje tek vantage. Do te provoj kete qe me dha Best Veni .
prsh krojf-14,i rilexova postat e tua ,po jam pak i pa qarte si e shtron problemin qe te ndihmoj,po pate nerva pershkruje dhe nji here
nga eksperienca ime ,ne slotin e cartes ka disa pendeza qe bojne kontaktin e saj, hape me kujdes receiverin, dhe shifi mos ndonji nuk bo kontaktin,per te tjerat na shkruaj.....ciao
krojf-14 merr kete dhe ndiqe proceduren sipas rradhes
Prsh. u bera pak i bezdisur por ma beni hallall.Pak me pare i holla programin qe me dergoj Best Veni dhe ma nxori direkt ne ON, Kurse kur hedhe programin e faqes 49 me nxjere insid, ende pastaj ON. Tani do provoj njehere programin qe ka derguar Xhaferi,ndersa per vendin e kartes qe me pyet Ferraritem para se ta programoja punonte mire ne kete aparat.Ju falenderoj.
prsh ,kam problem me ods3000 te nji mikut tim,ky thote qe aparati ka qene ne pune pa probleme,deri para 2 ditesh
po kur e ka ndez jep nji figure te trubullt te ndame ne 4 pamje, ja vume fajin kablit scart, po dhe me fisha e njejta gje, besoj qe problemi eshte ke dalja scart e figures
a ka mundesi ndonji ndihme si te veprojme, kush e shkakton ket problem ,se aty jane nji tufe condensatore,nji ndihme te specializuar pres.....ciao
ferrariteam jan nje mori defektesh qe mund te japin te njejtin fenomen nuk di per njohurit tuaja nga elektronika,por duhen matur disa parametra ne disa pika te caktuara per te arritur ne nje konkluzion perfundimtar. 99% eshte defekt teknik dhe jo problem softi
problemin e ke tek ushqyesi kryesor, dhe jo ke skarti!
hidhi nje sy kondensatoreve te ushqyesit kryesor se mos ka ndonje te fryre nga siper!(mbas nje perdorimi te gjate shenjat e para te 'vdekjes' se ketyre aparateve eshte ushqyesi kryesor)
ne qofte se po, nderroje.
ne qote se nuk ka kondesator te fryre eshte mire ti masesh amper-azhin, me amperometer qe te gjesh kush eshte i djegur!(po te kesh pak durim dhe eksperience ne saldim,per çerek ore i zevendeson te gjith kondensatoret e ushqyesit,10 cope gjithsej)
kur ti nderrosh kondensatoret ki parasysh polarizimin negativ positiv + - ti vendosesh ne krahun e duhur!
prsh BIG BOBI,je i sakte difekti ishte ne ushqim, e nderuam komplet bllokun dhe tani ok....
ky esht sw qe lejon editimin e kanaleve duke e pare edhe me figure ..