harrone harrone djema qe mund ndonjeher aparati i digialbit ta ben hapjen e bulsat 39*E mjerisht asht ky aparat qe e posedojne shum nga ne
harrone harrone djema qe mund ndonjeher aparati i digialbit ta ben hapjen e bulsat 39*E mjerisht asht ky aparat qe e posedojne shum nga ne
po dhe une them keshtu dreamer 1983 qe nuk ka shance te beje ods 3000c per bulsat respekte big bobi ne te pustojme dicka te mire dhe te ndihmoje njeri tjeterin jo te bejme komente boshte dhe pa rezultat kete mendim kam une ..
PRSH, du te sqaroj te gjithe te interesuarit mos ushqeni kot ilusione per keto receiver per ta hap bulsatin ,para disa kohe kur bohej DIGI TV ods 3000ci...jo ods 3000c ose cic..e hapnin ,por tani as ky pra ods 3000ci nuk bon bulsatin. Besoj te jem i qarte....respekte FT.
Pershendetje te gjitheve
a me ndihmon kush per te kthyer 1.52 te ods300c ne 1.22 qe te shofi njerezia dicka free
Ja ku eshte merre kete DHE NJE GJE MOS E LIDHE ANTENEN KUR TA PROGRAMOSH OK
shume falemnderit
do e proboj menjere
thnx
KAM NJE DIXHITALB TOKSOR KTF-H200SCO DHE E KAM LIDH ME ANE TE KABLLIT RS232 POR NE PC NUK HAPET ASGJE. MOS DUHET NAJ PROGRAM PER KET DEKODER N.Q.S PO MA TREGONI JU LUTEM. dhe n.q.s kryhet lidhja si mund te bej kerkim manual,te fus frekuenca vet ,sepse aty jan 4 erekunca dhe jan te koduara ,me sygjeroni ndonje program qe duhet,
Per te hapur bulsat ods3000c me pare duhet mbahet ne frize ne temp -12 grade per 10 min dhe pastaj menjeher ne mikrovale me 700w per 1.5 minuta pastaj mund te shikoni cudine.bulsat jo vetem qe eshte hapur por edhe aparati eshte i hapur me ju .
Pershendetje missoervin
Hahahaha. E forte kjo. Ore se ate qe thote ai taramara e bona une po doja te pyesja ty missoervin se kam ngec te e lamja. Kur ta fus ne lavatrice me sa grade ta laj, me 60 apo tja luj zotin e vet ta laj me 95 grade qe kur ta nxjerr nga lavatricja te jete gati per bulsat, te boj sharing biles ta perdor edhe per server?.
Nuk e di po une kam nja 2 vjet qe e kom heq nga priza dhe me rri kot mbi televizorin e dhomes. Dhe kom dash ta fal prej shume kohesh po gjalle se e pranon njeri.
Kalofshi mire