KAM NJE DIXHITALB TOKSOR KTF-H200SCO DHE E KAM LIDH ME ANE TE KABLLIT RS232 POR NE PC NUK HAPET ASGJE. MOS DUHET NAJ PROGRAM PER KET DEKODER N.Q.S PO MA TREGONI JU LUTEM. dhe n.q.s kryhet lidhja si mund te bej kerkim manual,te fus frekuenca vet ,sepse aty jan 4 erekunca dhe jan te koduara ,me sygjeroni ndonje program qe duhet,
Meqe ka shume diskutime mbi ODS3000C mbase do te ishte mire te hidhnit nje sy. Kjo tregon qe ODS3000C e hap Bulsat. Per te tere te pasurit e forumit, jepjani ndonje fakiri aparatin dhe ta programoje tek dyqani "*******". Eshte bere vetem para me pak se nje ore, prandaj mos thoni qe eshte e manipuluar apo te tjera. Nuk eshte futur ne mikrovale, nuk eshte perdorur karte me abonim Bulsat se nuk e la mendjen njeri te abonohet aty. Thjesht eshte perdorur emu i fundit per ODS3000C (aparati i shitur nga DGA), pra jo ODS3000CI. Ylvi te kam ndjekur me vemendje. Je njesh me te vertete edhe pse mashtron nga pak. Do ta pi nje kafe me kenaqesi me ty. Ky eshte linku:
DOWNLOAD
Durresi, mund ta postosh ketu ne forum kete videon e ODS3000C se nuk mund ta shkarkoj?
ja ku e keni njeren video per ods 3000c ketu
dhe ketu download
mbase qenka e vertet qe si mbas teje qe qenka hapur bulsat ne ods 3000 c mund ta hapesh pak aty vendin e kartes smart a ka gje mbrenda nese eshte e vertet ndoshta nuk e ke bere ti kete video po emira eshte ta shikojme dhe vendin e kartes se ndoshta eshte me me abonim dhe normal qe ben .