s.a provoje nje here kete soft
s.a provoje nje here kete soft
e vetmja gje qe mund te them eshte se ky difekt qe ka xhaferri eshte 100%eshte soft por kete mund ta vertetoje vetem ai duke vendosur softin e fundit dhe do te shikoj qe kjo gje nuk do te perseritet me, per te tjerat nje here tjeter.....(ylvi me gjith respektin e mendimit tend por ne kete forum nuk besoj ndonjehere te kem bere gabim ne ato qe kam then dhe postuar perpiqem gjithmon te jem 100%i sigurte sepse e di shume mire qe mund te demtoj tjetrin ,ndoshta nuk jam shpejguar mire por kjo per shkaqe te tjera .... dhe dicka eshte nje keqkuptin sepse une nuk kam shkruajtur qe ka nderhyr d/g tek soft1.22 kjo do te ishte pa kuptim sepse eshte nje soft para5...vjetesh por ka shume aparatura 3000c qe kane keto probleme sinjali,disa tek gjusmat e kanaleve kan sinjal tek gjusma e frek. te tjera nuk kane sinjal ,disa sic eshte difekti i xhaferrit....etjer etjer...por kjo gje ndodh dhe apararaturat hd te d/g p.sh te mod.i vjeter hd 660 ku shumica kane humbur sinjalit edhe pas shume here rikthim ne gjendje fillestare ose tek hd 1.2.3 thot nuk ka sinjal dhe duhet te vesh fec auto....tek aparatura tjeter qe eshte me ushqyes 12v nuk ja mbaj mend mod. kjo ka ndodh mbas azhornimit te fundit te d/g i vetmi aparat qe ka shkuar mire deri tani eshte ods 3000hd dhe simpas meje gjithmon personal.....por qe eshte thjesht nje tem me vete...)
Per te mbajtur premtimin e dhene, per te hedhur tutje mosbesimin tuaj se kam nje mal me thinja qe me mbulojne, duke qene mbi te gjitha burre i fjales se mbajtur ja ku e keni versionin e ODS3000C me Bulsat. Perdoreni pasi keni thyer versionin 1.52
Here tjeter mos editoni me postet e mia. Nese nuk ju pelqen shprehni disaprovimin duke me kundershtuar, por jo te me ndryshoni theniet. Do te keni c'te mesoni nga une nese silleni mire dhe me edukate.
Po me falenderuat Ok, por mos me fyeni duke me ndryshuar postet apo autoresine e programeve qe ju dhuroj.