γεια σας επειδη εχω 2 μερες που ξεκινησα να ψαχνομαι με τα ψηφιακα /δορυφορικα,και επειδη εχω αρχησει και "καιγομαι"8α ηθελα καποιοι εμπειροι σε αυτα πια,να μου/ μας εξηγησουν ΜΕ ΑΠΛΑ λογια χωρις ορολογιες πολυπλοκες ,και δεδομενες για καποιους,τα εξης.
-τι ειναι αυτες οι καρτες (ειναι αδειοι απο8ηκευτικοι χωροι?)
-τι μπορουμε να βαλουμε μεσα σε αυτες τις καρτες (κωδικους? μικρα προγραμματακια?)
-τι εξοπλισμος hardware/software χρειαζεται για να γεμισουμε αλλα ΚΑΙ να διαβασουμε, μετα την εγγραφη, μια τετοια καρτα(αν εχουμε καποιο dreambox για παραδειγμα)
-απετουνται ιδιαιτερες γνωσεις γεμισμα μιας καρτας η απλα αντιγραφη επικοληση κτλ..
-αυτες οι καρτες μπορουν να γινουν κλωνοι γνησιων?και αν ναι πως?(απο περιεργεια και μονο ρωταω.... )
-ειναι επανεγγραψημες?
-οι γαμμα καρτες ειναι για συγεκριμενα καναλια η κανουν για ολα τα καναλια του κοσμου?
-οταν στο ebay ο πωλητης λεει οτι γαμμα καρτα ερχεται με ος (The Card Will Be Sent with OS)τι σημαινει το ος?
-εχει ακουστει οτι στο dreambox 600 ειναι πιο δυσκολο να παιξει ακομα και με reader η γαμμα , μυ8ος?
-υπαρχουν και μαιμουδες gammacard στην αγορα?
-πλησιαζει το τελος τους λογο πι8ανης αναβα8μισης της ασφαλειας σε συνδρομητικα καναλια?(ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛλοςςς..ηρ8ε το τελοςςςς...)
Γνωριζω οτι ισως πολλα απο αυτα να εχουν απαντη8ει καπου εδω γυρω αλλα απο τη μια εχω καει στο ψαξιμο, απο την αλλη νομιζω οτι αμα ειναι μαζεμενα καπου ,ειναι καλητερα.
ευχαριστω τον γενναιο που 8α απαντησει με Απλα λογια![]()

Reply With Quote