От къде мога да купя гама карта и намира ли се дъмп за булсат? Имам схема на програматора и мога да я програмирам
От къде мога да купя гама карта и намира ли се дъмп за булсат? Имам схема на програматора и мога да я програмирам
Не си заслужава парите според мен, но всеки сам си решава.
Гамата си заслужава напълно парите, а и работи безупречно![]()
И до кога това? Някой може ли да ти гарантира колко ще работи? Аз просто си изказах моето мнение, защото вместо да дам 100 и няколко лева за една гама предпочитам да си предплатя с тези пари и да гледам със сигурност, докато в другия случай ги даваш и дали ще гледаш ден, месец или година не е ясно.![]()
И аз така мисля![]()
nqkoi ima/prodava li Gamma karta ?
gama karta raboti perfektno ako nyakoy iska cenata na edna karta gotova 100 evro az vece gledam 2 godini sas gama kard za busatkom ako imate interes obarnetese kam imeylami
Predlagam programirana Gamma karta za Bulsat.Versia-Os-1.4. S tazi karta mogete da gledate palnia paket plus HD kanalite-Planeta HD,...Obsto se gledat nad 65 Kanala.Film Pus HD. Kartite rabotiat pove4e ot 2 Godini bes nikakav problem.Neobhodim vie e samo edin Irdeto Modul i priemnik s CI slot .Kartata struva 100 Ewro edna broika i po 90 za nad 3 broja,za powe4e info, molia mail na