nqs televizori qe ke ka dalje per kabull me 3 dalje edhe mund te zgjidhet si problem , eshte nje kabull me 3 dalje dhe me 3 hyrje ka dhe 3 ngjyra te verdhe, te kuqe, dhe te bardhe. nqs televizori qe ke e suporton kete lloj lidhje besoj figura me kete kabull nuk do kete me problem.
1000 mf 400 v -tamo nuk eshte per figuren por kur te fiket e te ndizet dekoderi vete -roli i figures nuk eshte ne qarkun e ushqimit por ne brendesi ku ndodhet lidhja skart av -
mirembrema dadi
kur fillon te besh nje pune e fillon nga kemba dhe del te koka kjo apararatur ne rradhe te pare ka mbi 4-5 vjet si rrjedhoje te gjithe kondiciatoret jane te dobesuar shkurt nuk ushqejne si duhet motherboardin dhe shenjat e para jane figura e kuqe kur (BEN DHE NDERRIMIN e RGB)vonese ne hapje etjer etjer.....nje nga keto difekte ka dhe shoku me lart por ai me mire te bej kete qe e keshillojme se nuk ka se cfare te humbi .nuk ka kondiciator 1000mf 400v por dm470 ka 47mf 400v dhe 1000mf 10v
sa per brendesin ku ndodhet lidhja e scartit nuk eshte ajo qe nxjerr figuren por nje chip cmos 74ch.......por tek aparaturat e sat+ndodh shume rralle qe te digjet, nuk e di por 47mf 400v besoj se e di per cfere sherben eshte si njeriu kur lodhet do me shume te haj dhe 47mf ......ushqyesin.....me mire 68mf........po flas vetem per kete aparatur( e hape nje here aparatin tend ta shikosh cfare beri tjetri .......aty eshte dhe hobi)
mirmbrema une kam 3 cop si ky aparat dhe 2 cop kane ket problem. nuk eshte puna tek blloku ushqimit sepse ja kam nderru me ate te aparatit te rregullt por prap skomonikon me tv
tung te gjitheve,
Doja te dija se cili marres satelitor punon me mire me cardsharing Dreambox HD 800 apo OPENBOX S9 HD PVR receiver
FLM PER MIREKUPTIM
Kam nje ods 200c nuk ka sinjal e ka problemin brenda ne qark mund tme shpejgoj dikush se cfare pjese do kete djegur qe nuk ka sinjal -