digitalb ka bere shume experimente ne kohe te ndryshme duke filluar nga aparatet, llojet e kartave, menyren e abonimit "shpejt se mbaron afati" e gjera te tjera. ok eshte normale me kohen qe ecet sot per cdo njeri ne bote dhe per digitalb eshte normale, por populli jone ja ka takatin ketyre gjerave? PPV vetem menyra e aktivizimit eshte histori me vete, me mire po i kthehem punes time download DVD nga interneti se e shkarkoj me shpejt se sa te aktivizohet aksesi im per te pare x film, x program. PPV tani per tani ne shqiperi eshte kot, kur ti kemi paret me trajse do jua japim me thesa, kur ta kemi kohen e lire si ta duam atehere do e shpenzojme per digitalb, PPV = WASTE OF TIME AND MONEY!
Personalisht duke pare kete vjedhje me sy hapur nga DGA me keto budallaqet PPV, une per vete DGA-it ja kam bere naften. Te gjithe filmat qe transmeton PPV une i disponoj ne DVD qe para nje viti, dhe une i konsideroj programe te vjetra, dhe qe sja vlen te paguash nje tarife te tille per te pare nje film 4 here ne dite, dhe kjo per nje jave rrjesht.Eshte vertet skandaloze qe DGA operon ne kete menyre, me 5 minipaketa brenda nje te tere. Sa per BB nqs shqiptaret jane te marrosur pas reality show atehere do te thote qe leket i kane te teperta.Djeme rrofte (PIRATERIA FREE)
une kam shkarkuar ne format DVD filma qe DIGITALB akoma si ka blere, pale mos me thene qe japin filma qe jane dhene edhe ne vitet 90 kam pare ne digigold filma me van damme, lol jo se kam ndonje gje me van damin se e kena pat idhull por them filma te 90 te sterpare vetem nga italia uno me qindra here, tani ti paguajme serish per ti ripare ne format HD, humbje kohe, humbje parash. mire e the rrofte Interneti, programet dhe DVD qe i gjejme vete, vetem per sport ben digitalb per asgje tjeter. 'te paktem per mua'
edhe per sport nuk do bej me se po i humb te drejtat njera pas tjetres vitin tjeter do ta kete rradhen ndonje kampionat qe mbase do kaloj nga TRING
studiouniversi, gjigandet pesojn dhe puce me sa di un,psh ketu ne itali scai ka nje ulie shum te madhe abonentesh nga viti ne vit po peson shum humbie nga konkuerenca dhe nga shum gjera te tiera, dg mund te jet per momentin, kete vit doli tringu neser del vellai i tringut,neser motra e digidalbit dhe behet nje lemsh qe gjiganti te bie, un kete mendim kam
kjo eshte e vertete qe edhe pse ka konkurrent si tringu dhe kupen e kampjoneve e humbi cmimet i rriti,
dy gjera jane ose digitalbin po e komandon nje gomar, ose ka nje plan rezerve se si do ti mbaje klientet ne te ardhmen, meqe sporti iu pergjysmua dhe big brotheret i kaloi ne ppv (qe as gjigandi i murdokut sky ita nuk i ka kalu ne ppv big brotherat) dhe çmimet i rriti, te shikojme ku dote dale.
se ne shqiperi behne vaki te jgitha çudirat edhe sat+ i mori klienteve leket per sportet ddhe pastaj mbylli pa prit pa kujtu dhe te gjithe i humben abonimet me gjith lek, flas te pakten per diasporen.