me falni qe po nderhyj me mendimin tim por rreth 80% e klienteles nuk angazhohen neper forume apo te merren me abra.alekto,diablo,m+ etj etj i shikojne gjerat ndryshe,pra kane mentalitet tjeter duke thene psh qe prone e tyre eshte le te bejne cfare te duan po me interesoi e blej po nuk me interesoi nuk e blej,mua me vjen keq qe ndodh keshtu sepse perpara tyre ne jemi te pa ditur.tung
nuk e di une mendoj se e ardhmja eshte TRING. keta po punojne qete shtruar dhe pa shume reklama por nga ana tjeter une shof se abonimet 1 vjecare te tringut kane filluar rradhe qe do te thote se nje levizje ekonomike po behet dhe nje klientele e re po krijohet. une them se shume shpejt kampionati anglez dhe ai gjerman kalojne nga tringu kjo nga disa informacione te marra. Normalisht jo zyrtare por qe e bejne fakt te kryer sepse aty po synohet. Po behet perpjekje per tu hapur dhe nje frekuence e dyte me 10 kanale te reja, si dhe kanali i cartonave te dublohet ne shqip dhe shume te tjera. kjo do te thote se do te dalin fuqishem ne nje moment te pershtatshem sepse dhe tani as Vizion+ nuk e mbyllin dot sepse keshtu eshte kontrata dhe kompani eshte ne gjendje prove akoma. gjithsesi presim dhe une jo se bej tifo per keta te Tringut por sepse nuk i duroj dot keta gjelat e D/Alb-it.
o shoku ashtu e filloi edhe DGA urte e bute, por me vone filloi e ja veshi me kopace te medha, se ju rrit mendja nga teknologjia HD. Na solli ne shqiperi hapat e kohes, qe i bie formati MPEG4 kur pjesa derrmuese e popullsise disponon dekodera MPEG2. Pika qe su bie. Megjithate, forca e rendeses, nga ana filozofike, lidhet dhe me bisnese te tilla. Sa me e larte eshte rritja, aq me e forte eshte renia.
Sapo pashe reklamen e digitalbit se do nderojne kartelat hhe si duket do na lere te ngrohemi ne diell po direkt do kaloje ne cas 7 ky more trima si mendoni?????
Nuk ka nevoj dga me kalu ne cas7 sepse ka disa muaj qe transmeton ne cas5 dhe cas7 prandaj e gjitha qka i duhet eshte ta ndal cas5.
Kam shpresuar qe do presin se paku gjer sa abonuesve me kartela te vjetra ju skadon abonimi por si duket nuk qajn koken per abonues e as per distributort e tyre te cilet qysh tani kan filluar te marrin telefonata ofenduese nga abonuesit jasht trojeve shqiptare.
tung
ata meritojne mos tja perfillesh kartat fare te kalojne te gjithe tek tringu ose pa gje fare dhe do e shikosh se çfare katastrofe do kete ne ate platforme qe quhet digitalb, por kjo fatkeqesisht nuk ndodh se njerezit nuk jane te gjithe ne nje mendje.
Lajm i keq ky dhe per te gjith ata qe disponojne resivera modele te vjetera si Familja Starsat 3500,3200,3100,sat+ dt470,module matrix,dragon,diablo, dhe shume te tjera nuk do e suportojne kete sistem cas7,do behet nje remuje e madhe se keto paisje qe ceka me lart jane me qindra-mijera abonente ne Shqiperi te DigitAlb qe do u nderpritet abonimi,nuk e di se cfar politike ndjek DigitAlb por duheshe me kohe qe te njoftonte klientet e tyre per keto ndryshime sistemi.