kush mund te me shpjegoj se per cfare sherben cccam channel info se nuk e kuptoj dhe eshte e rendesishme qe ta vendos ne apartin dreambox kete file.
kush mund te me shpjegoj se per cfare sherben cccam channel info se nuk e kuptoj dhe eshte e rendesishme qe ta vendos ne apartin dreambox kete file.
S'besoj se ka lidhje konkurenca dhe as pune borxhi sepse ketu jemi per te ndihmuar njeri tjetrin. Problemi jot eshte sepse ke hapur nje teme te re kur nderkohe ekziston nje teme per dreambox. Nuk na the se ca imazhi ke? po ta kesh sifteam po ta shpjegoj me butonin blu pastaj te verdh dhe futesh ne control panel aty ke nje menu (500s-200s) po te futesh aty do shikosh qe ke aktivizuar nje sherbim 7000. ate duhet ta caktivizosh dhe ti besh nje restart dreambox.
Ju lutem a kish pas mundesi dikush te me ndihmoj se si me e lidh dreamboxin me rrejt te ptk. Problemi eshte se nuk e gjen ip. Kam nje cline por nuk po mundem assessi te shoh asgje perveq kanaleve free. Kam modemin TD 8610 po ashtu kam edhe nje switch me 5 porte permes te cilit e kam lidhur pc dhe funksionon pa problem mirepo dreamboxi nuk e gjen assessi ip por vetem mbetet ne 10.0.0.97
po te duhet modem ruter////
Ju lutem kush ka informacion per kete lloj aparati,qe eshte kopje e DreamBox 800hd
Pershendetje Missoervin.Nuk besoj se eshte e rendesishme qe kam postuar ne vend te gabuar, se fundja moderatoret i kane mundesite me e transferuar temen.Une kam gemini 4.7.Po provoja te nderoj imazhin dhe me DCC thashe te ruaj fajlet qe me duhen por kur kliloj DCC me jep kete mesazh- Bootmanager: not found.Telnet Disconnected/Telnet login incorrect!Besoj se ne kete rast nuk ka nevoje per kabellnull modem.Mireundigjofshim.
prsh !
me sa di une ky ap nuk eshte kopje e DMM e aq me teper e DM800, ai eshte thjeshte 1 ap HD qe mund te kete C**am, ai nuk perdor Linux System apo E1 ose E2 por nje s/w te tijin normal, pra as qe mund te krahasohet me DM800 HD
TUNG !
po sky ita pritet ndonje e re apo prap me freze do vazhdoje se na cmeni