trimi a mundesh te me ndihmosh per kete technomate tm 600 kam nje problem me flashimin tani ka img te sifteam 1.9.3 po dua te ja nderroj po nuk me ben si mund te me ndihmosh porovova ti hedhi perseri img origjinale te tm 600 po nuk ma merr ka njeri te me ndihmoje dua ti hedhi img te gemini po nuk po me ben
trimi606: E provova dje, normal punon telekomanda, prej sa metrave nuk e mata vec normal ne sallon ku jam ulun super pa problem shkon? Mos tu ka prish telekomanda ty, provo qe mundesh naj tjeter telekomand qe e gjen,
nuk e di me teknomate skam iden qfare resiveri eshte mirpo une me flashwizar ja kam ba dreambox tim aty duhet te jet ne rregull ip e resiverit psh nese e ke me ruter duhet te jet 192.168.1.xxx se di tashti qysh e ki ti shko aty ne flashwizar te configuration e sheh aty vendosja ip mir shko aty nalt flash image edhe gjithqka ne rregull do te jet besoj
Listat e dt 12/06/10 per E1 dhe E2 te modeluar nga Vhannibal. per ata qe kane motor dhe ata qe kane 4 lnb perkatesisht 13°-16°-19°-9°
Kam nje K-BOX DM500-S i futa imazhin gemini, por punon nje ore dhe me bllokohet dhe me duhet ta ristartoj qe te filloje perseri. Imazh origjinal kishte Enigma. A i ka rene ne dore ndonjerit ky apart
po pra pasi jan clon kan enigma keshtu e kam pasen edhe une shiko fut sifteam apo gemnin without bomb sepse ruju se gmnin origjinal ta prish resiverin kqyre aty me posht ne seksionin e dreambox ke aty dreambox image merr njeren prej tyre edhe provo une per veti kam gemnin 4.70 without bomb me punon gogja mir edhe pse se di a i ka fajet imagi apo sepse skam edhe servera aq stabel po provo edhe sifteam e livdoj shum
si instalohet cccam ne SifTeam1.9.3D
Kush mund te me ndihmoje kam nje technomate tm 600 po nuk po me ndezet i hape vec figura ne fillim dhe nuk hy ne programin baze si mundem ta gjej nje loader qe te pranoj file img jo me anen e internetit [po me sr 232 mund te me ndihmoje kush per nje loader qe ta pranoje programin img se nuk po me ndizet fare aparatura.shpresoj te mar nje pergjigje nga ju flm..