Shko ne faqen 14 te ketij threadi
http://www.satsupreme.com/showthread...=66995&page=14
Shum faleminderit.
MBOXCC center![]()
ka ndonje zgjidhje ta bej flash dreamboxin me nje laptop? nuk ka vend per rs232 po kam nje adaptor usb me dalje rs232. E lidh me aparatin kur hap dream UP me del vetem COM3 provoj connect dhe ve ne prize aparatin po nuk ndodh asgje. E kam provuar te lidh network cablle nga laptopi te aparati po e njejta gje COM3 dhe asgje. IP adresat jane ne rregull. Nuk e di kam bere ndonje gje gabim?
pershendetje te gjitheve
sapo kam blere nje dreambox dm 500s plus dhe nuk di se si duhet ta programoj dhe ta bej qe ti bej nje card sharing
shume rresčekte per te gjithe ju
Shum problem me kta DM shyqyr qe ka disa qe kan eksperience ma te madhe ne dreambox dhe shpresojm te na mesojn edhe neve.
Sot me ka ndodh kjo ne DM tim, e kyqi DM-ne dhe mbetet "pleas white while the motor is tuning to 13.0E, apo to 19.2E, 16.0E" positat e motorrit i leviz me sukses, sinjal ka si me pare, por kjo info nuk hjeket dhe nuk um shfaqet asnje fotografi.
Pres pergjegjie. veq ishalla nuk duhet me ba diqka tani qe me mu prish CS-ja.
mbaj shtyp butonin e ku fiket aparati per 5 sec, dhe do te dali nje tabele
1. ri-ndiz aparatin
2. ri-ndiz enigmen
3. shko ne modaliet Standby
4. rregullo kohen e fikjes.
ti zgjidh piken 1. dhe kliko OK dhe aparati do te fiket dhe ndizet dhe them se do ta zgjidhi problemin tend.
perndryshe, po nuk e zgjidhe, shkruaj prap te te them menyren tjeter, qe ti besh nje backup imazhit tend, pastaj te besh nje flash erase me dreamup me kabull serial rs232, pastaj te programosh flashin me imazhin e paster, dhe pasi ti programosh flashin e paster, ti hedhesh siper backupin qe bere ne fillim, dhe keshtu s'do te humbesh CS tend.
shpresoj te mos kesh nevoje per kte te dyten sepse nuk eshte procedure pa rrezik. dhe ndihma qe mund te te jap une eshte per imazhin sifteam 1.9.3c
per nabilon nuk te ndihmoj dot sepse nuk e njof, shpresova mos kishe sifteamin sepse ate kam filluar ta njof mire.
sidoqofte sistemi enigma nuk ndryshon shume por duhet te te thote ndonje gje dikush qe e njef kte nabilon sepse une nuk kam njohuri per nabilo, dhe me vjen keq qe ste ndihmoj dot.