muan psh nuk me punojne TV e noves kurse te tjerat po(digitalb,sky ita,sky ger,sky eng,tring etj)
novat kane probleme e kemi thene edhe tek lajmet e reja, kane nderruar nje gje ne dekriptimin e tyre dhe cccami aktual e lexon karten ne rregull por kur karta skadon cccami nuk e freskon dot, dmth nese cccami nuk nxjerr fiksin e ri nuk e di asnjeri se kur do rifilloje te punoje ne rregull nova.
nga ana gjermane, kane dale llafet e para qe skuadra e cccamit po nxjerr fiksin e ri por qe do te punoje vetem per dreaboxet origjinal, dmth kjo pritej nga dreammultimedia sepse klonet po i prishin shume pune.
dhe meqe skuadren e cccamit e financon "indirekt" dreammultimedia atehere eshte logjike se çfare fiksi do nxjerri.
tashi te shpresojme ose ne ndonje cccam te modifikuar nga ndonje skuader tjeter jo zyrtare ose nga oscam e cila pati sukses me sulmin e fundit te sky italia kur nderroi dhe ai kodet, oscam mbas nje muaji nxori fiksin duke detyruar dhe cccamin qe zyrtarisht te nxirrte edhe ajo "fiksin" e saj version 2.1.4 sespe skishin ça te benin sky italine se mbanin dot meqe me oscam po ktheheshin nje pjese e madhe e "klienteve" dhe klonet vazhdoheshin te shiteshin.
Pra dhe me noven te shofim ça do te ndodhi, asnje per momentin nuk e di si do rrjedhin ngjarjet, ama nje gje e dime te gjithe, ne cardsharing asnje pakete ska garanci as sot as mot.
ju uroj nje darke te kendshme
per me shume ne pm
nuk po ju kuptoj si nuk punon a punon por me ngecje apo si sepse une sot kam shikuar ne nova te greqis ne hotbird nje film kishe ngecje ngapak por ato ngecje vijn ngase une i kam linjat katstrof me ecm te madhe mirpo bash mir funksiononte kurr ma mire se sot sum ka ba nova
Irdeto 2 brenda saj dhe nova kan bere nje gje kto kohe kunder cs
Ja si punon:
Kur e ke karten per cs hapen max 4 kanale dhe te keto 4 mund te rrine gjith klientet me pa. Hyri nje klient qe kerkon me pa kanalin 5 nuk e shef me.
Kshu dhe per kanalet e tjera me nje fjale shikon rehat klienti kur nga karta po shikohen jo me shume se 4 kanale.
Te shofim antidotin e hakerave tani.
Une per vete edhe pse e kam pase deri tani spara e kam pare se me duket pakete koti fare
per mua nova eshte paketa e 2-te me e mire pas sky ita dhe un jam nje ndjekes i rregullt i programeve te larmishme qe trasmeton kjo paket.shpresoj te hapet
pse mo shoku shume ne regull ehste nova por duhet te jete dhe i zoti qe ta ka dhene serverin per noven
NOVA NOVA NOVA ... 30% shqiptarve ndodhen ne greqi 30% ndodhen ne itali, te tjeret jane te shperndare . kshu qe ato qe jane ne greqi dun noven sky itali e kuptojne shumica e shqiptarve ne italisht,une personalisht e kam noven por nuk e shikoj se skam çar te shof , filmat ne anglisht mund ti shfim ne te gjitha paketat tani per tani nje pakete ma komplete ka sky italian ,gjerman edhe anglez te tjerat mmmm jane paketa , varja ...