faleminderitmissoervin
faleminderitmissoervin
fiku harrova te tregoj po e pash nje tuto qe ishe me rendesi shum te madhe sepse tek linjat nuk e kisha pasen ate prapashtes NO kjo ishet e gjith ja vura prapashtesen dhe gjithqka eshte ne rregull kete edhe ti kishe harru te ma thuash megjitha te falenderoj per pergjegjjet
Pershendetje,para disa ditesh ne nje DM 500s futa nje liste kanalesh te vhannibal 4 satelite,dhe ne kohen qe ishte duke punuar aparati bllokohet,ishte me gemini,di te me thote ndonjeri,ne se ky bllokim ka ardh nga futja e kesaj liste apo ndonje arsye tjeter,se kam degjuar qe ky fenomen i ka ndodhur dhe dikujt tjeter,faleminderit per mirekuptimin...
Vhannibal E2 Motor 17 ago.rarNje tjeter seting i Vhannibal per Enigma 2,i perpunuar nga une....
Per DM500s kam perdor seting per enigma 1,ndersa setingun per Enigma 2 e futa se mos i nevojitet ndokujt,se nje DM500 nuk e merr Enigma 2,te cilin e perdor per DM800 dhe me punon shume mire,problemi eshte me DM500s qe ka apo jo probleme me seting te vhannibal,sic shkruaja dhe me siper,gjithsesi faleminderit.......
prapashtesa NO eshte per te dizaktivuar emu dhe normalisht un e shkruaj gjithmone, kurse per te dizaktivuar 1810 nuk ka te beje prapashtesa NO.
tek konfigurimi i mesiperm kishe vene nje presje me shume dhe un ta hoqa tek shembulli qe te dhashe kur tu perjgigja.
gjithsesi rendesi ka qe ke mbaru pun.
pershendetje! kam nje dm500 me problem nuk punon porta e internetit, kur e ve ne pune ndizet drita portokalli por nuk futet online tek addon as me PC nuk lidhet, cfare mund te kete dhe ku mund ta rregulloj ne tr? flm