i kam vene IP por nuk lidhet me PC, kam provuar dm tjeter dhe eshe ne rregull problemi eshte te porta e rrjetit, di ndonje se ku mund ta rregulloj?
i kam vene IP por nuk lidhet me PC, kam provuar dm tjeter dhe eshe ne rregull problemi eshte te porta e rrjetit, di ndonje se ku mund ta rregulloj?
vendosja ip siç e ka ai dm tjeter qe te punoi edhe aktivizoje dhcp pra beje kshu
IP 192.168.1. ,,
NETMASK 255 .255 .255 .0
NAME SERVER .
GATEWAY.
EDHE PORT
pastaj beje save edhe ristartoje dm.duhet te punoj ne qofte se ka punu me nje tjeter. ne qofte se nuk do te punoj prap flashoje me dreamup edhe do e keshe ne rregull
kur aktivizoj dhcp IP del 10.0.0.7 dhe nameserver 127.0.0.1 etj ndersa dm tjeter qe punon e nxjerr IP 192.168.1.2 kur aktivizoj dhcp, internetin e kam me albtelecomin, dhe me dreamup e kam flashuar e njejta gje , mendoj se eshte demtuar porta e internetit
çaktivizo dhcp dhe vendos ip statike,kopioi te dhenat identike nga aparati tjeter dhe nderro vetem numrin e fundit!
vendose keshtu:
1.çaktivizo dhcp
2.vendos ip 192.168.1.4<<<<<<<<<<<<<<<< duhet te nderrosh vetem numrin e fundit,te tjerat vendosi identik siç i ke tek aparati tjeter,dhe bej restart!
bobi, mund te kete problem me albtelekomin qe punojne me lan te brendshem ata me 10.0.0.0 etj,
te provoje ashtu si i the ti eshte e vetmja menyre, ose po nuk i beri te shkoje tek ndonje shok qe punon me provider tjeter, dhe te heqi merakun.
per mua dreamboxi nuk ka difekt.
qfare mendoni per keto foto eshte reale kjo dhe kur mendoni qe do te publikohet
cccam2.1.5 thuhet se nova do te rregullohet po kam edhe nje info se edhe digi tv hapet vetem me emu nuk e di sa jav te verteta
jo nova te siguroj se nuk eshte ok me cccam2.1.5 mund te shikohet ndoshta edhe ne hop 2 kurse ne plot e kemi ne hop 1 dhe nuk mund ta shikoj ose edhe po ta shimkojm duhet me priten gogja shum deri sa te hapet kanali po ti fik normalisht ke server te forte me siguri e hap