Pershendetje cuna.
Kur shtyp butonin blu del Cline qe ke ne DM dhe ne fund te shof [I]ecm time 0.596[/I]. Ky numri ne fund nuk eshte stabel por varion nga kanali ne kanal apo kohe pas kohe. Mund te me thote njeri ca tregon kjo ecm time?.
Kalofshi mire
ECM time tregon kohezgjatjen e komunikimit te dm tend me serverin e mikut qe te ka dhene cline...
Sa me e vogel te jete ajo aq me shpejt komunikon...dmth nuk ke "freezing" apo "ngrirje" te figures. Kjo shpejtesi varet nga lloji pra shpejtesia e internetit qe ti ke dhe e serverit te mikut tuaj.
Por me kete shpejtesi qe thua ti nuk duhet te kesh "freezing" apo "ngrirje" te figures.
e kalofsh bukur
Une kam arritur deri te scientific mode, pastaj kete hex dhe vendos numrin me tre ose kater shifra qe e ke thene ti, une nuk e shof askund kete nr edhe kliko Dec poashtu nuk e di se ku eshte ky Dec, une e kam W7 mbase e ka calulatorin ndryshe po ska te beje kjo gje??
Megjtihate flm per gadishmerine qe tregon per te ndihmuar, rrespekt.
uahua tek 1000 sbesoj qe ke arritur por tek 1.000 keshtu qe me siguri e shikon e digitalbin me kete ecm pa asnje problem dikun deri ne 8.000 shikohet digitalbi pa problem mirpo po te kesh kete ecm e ke teper te ngadalum zapingun mirpo psh per sky it qe te funksionoj pa problem duhet ta kesh nen 0.300 ecm se po te shkoj ne 1.000 sky it e pat ma nervat ti han
Shume e drejte Trimo ecm time 8.000 se tani po e shof qe paskam harru ate piken. Faktikisht nuk me kujtohet se cfare stacioni kam qene duke pare por di me te thon qe me 1.000 nuk kisha ngecje figure fare. Se kam vene re te Sky it por gjersa ti e konfirmon skam ca te them me teper.
Tung
Une nuk e kam provuar me win 7 po me win xp tek file config do gje rreshtin ku eshte parentallock=.... kete nr ose germa qe ka mbrapa parentallock eshte kodi ate do e kopjosh tek kalkulatori i pc dhe do e konvertosh nga hex ne dec dhe duke konvertuar kete te del kodi qe ke vene tek paretal lock.