pershendetje desha te pyes se ku mundem te gjej nje dreambox 500 ne prishtin dhe sa mundet te kushtoj.
Ne Prishtin sigurt mundesh te gjen dreambox 500s por shiko ne disa vende une jam nga Przreni nuk e di se ku mundesh te gjen por kam ndegjuar se ka ne disa vende dhe sigurt ne ato vende qe shiten ato e configurojn me Cardsaring.Ne prizren jan 120euro ne vendin qe thirret Bazhdarhane lokali quhet Brruti.
Pse nuk mundem te incizojn n ePC me Ngrab, po me paraqitet inaccessable storage tek DM
pershendetje
nuk kam web ne shtepi,por nese ti me jep proceduren e sakte une do e provoj ne shtepine e dajes tim i cili ka web ne shtepi,une dua qe dreambox im 500plus fillimisht te me lexoje katen time te digitalbit
po pate deshire ma dergo proceduren e sakte ne MP ose ketu ne forum
ciao
E kam shkaktu nje problem ne dm500, kam pas CS me Cccam 2.0.11, pasi qe shkarkova nje "Cccam 2.0.11 phoenix" keshtu diqka ndoshta nuk jam i sakte, me ka humb CS-ja.
Kur e shtypi butonin e kalterte pastaj qe ta jep mundesin me e zgjedh "common interface" apo "Cccam 2.0.11" nuk mundem ta ruaj ne Cccam por vetem mbetet ne common interface
ku qendron problemi, pres te me dal ne ndihme ndonjeri.
futu te install cam gjej delet cam dhe beje delet cccam phoenix besoj do funksionoj
Tung
A e din ndokush si mun tia fus kanalav parent lock tek DM500???