me eshte fshire reset factori defaullt prandaj po ju kerkoj ndihme ju lutem me ndihmoni sepse kane qene te hapura digitAlb,Tring Sky Premiera ka patur software cccam 2.0.11 ju lutem me jepni kete software
me eshte fshire reset factori defaullt prandaj po ju kerkoj ndihme ju lutem me ndihmoni sepse kane qene te hapura digitAlb,Tring Sky Premiera ka patur software cccam 2.0.11 ju lutem me jepni kete software
Degjo te gjitha keto i ke pasur te hapura pasi aparati do kete pasur ndonje linje cccami dhe ne kete menyre do kesh qene i lidhur me ndonje server. Nese i ke bere factory reset dhe nuk ke ruajtur cccam.cfg ose te pakten linjen qe pa pasur atehere eshte e kot qe kerkon software dhe ajo qe do besh eshte te lidhesh me ate qe ta ka bere aparatin heren e pare dhe ti kerkosh serish clinjen (ose linjat) qe ka pasur cccami. Kjo eshte e vetmja mundesi dhe mos kerko kot soft se nuk ka kuptim.
po me ka humbur configurimi megjthate faleminderit per ndihmen tuaj faleminderit dhe dhe Fikut me duhet pa tjeter per tu lidh me personin qe me ka konfiguru me pare edhe nje here faleminderit
tung nese bon me kallzu se qysh duhet me ja ndrru passin dreamboxit kam dreambox 500s te klonuar ne darkbox 2 flm
dreamboxi im eshte i klonuar ne darkstar 2 se kam shkruar gabim me heret
per nderimin e password ne dreambox 500s edhe pse ke vene image darkstar2 eshte i njejte per te gjithe image,pra ska lidhje me image qe ti ve. po te jap kete informacion, besoj se do te hyje ne pune.
Kam nje dekoder dreambox 500s,por kam nje problem nuk mund te shoh kanale e paketes DIGI TV ne 1*W edhe pse i kam vene celesat e rinj te dates 20.07.2009 te ores 22.07 te Dreambox key ANTR@G dhe nuk mi hap,ndersa kanalet e RAI i hap. Nese mund te me ndihmoje ndohush se c duhet te bej. Dreamboxin e kam pa karata dhe c-linja share,pra thjeshte aparat satelitor si gjithe te tjeret. ju falenderoj.