Sapo kam blere nje NAS 1TB dhe dua te me ndihmoni te gjej ndonje plugins per luajtur formatin avi direkt nga NAS, pa perdorur laptopin tim.
NAS eshte mount gjate gjithe kohes.
Faleminderit!
Sapo kam blere nje NAS 1TB dhe dua te me ndihmoni te gjej ndonje plugins per luajtur formatin avi direkt nga NAS, pa perdorur laptopin tim.
NAS eshte mount gjate gjithe kohes.
Faleminderit!
kUSH ME NDIHMON TE KONFIGUROJ DREAMBOX DM500 QE TE SHOF SKY E KA INSTALUAR GEMINI 4.60 DHE CCCAM 2.1.3 PO PRAP NUK ME HAPEN KANALET
A ka njeri dijeni ku mund te gjej nje dreambox 500s ne Tirane apo jo dhe sa mund te kushtoje?
Flm
pashe qe me ke shkruar tek mesazhet e vizitoreve, fakti qe ske marre pergjigje nuk eshte se si lexoj mesazhet por kur se njof ate model qe ke blere nuk te pergjigjem dot.
here tjeter shkruaj ketu sepse ke me shume mundesi te marresh pergjigje, edhe pse kte here per fat te keq s'esht ashtu.
Po vetepergjigjem... procesori i dm500s nuk eshte aq i fuqishem per te lexuar formatin AVI...
e kom ble ni dreambox 500s e kom shti imazhin evolution 2.2 edhe ja kom instalu cccam 2.1.2 edhe gboxin po spo muj mi ra nfije se skom pas kurr dreambox i kqyra sdisa tutoriala po e kot a mundeni mem ndihmu se sjom ka di c line edhe d line qka duhet me bo nto qysh muna me kqyr digitalb ose supersport tring qka do ose diqka te till ju lutna per ndihm
po me listat e gatshme me hyn ne konflikt te astra 2 nuk me njef asnje freq. te sky anglez, me ckam lexuar dhe ne forumin origj. qeka problem i sifteam si image hyn ne konflikt te dm 500s dhe nuk njef thor, astra 2 dhe 1 satelit tjetr me duket, po une nuk dua te perdor image tjeter pervec sifteam se te gjitha te tjeret qe kam instaluar me kan hapur probleme te ndryshme kurse sif punon si tank. gjithsesi faleminderit te gjitheve qe me jane pergjigjur.
DM 500S (CLONE besoj) sifteam 1.9.4 MV