WLG Image bazuar ne sources Nemesis 1.0
kam nje dreambox dm 500s nuk e komandon pulti ndezet del supersport 1 dhe nuk punon pulti per te nderruar kanalet ndersa te njejten aparatet e tjera te njejta punon pulti ky pult eshte i veti i ketij aparati ka pas punu deri sot tani nuk me punon per aparatin tim ju lutem me ndihmoni si ta rregulloj ose cilin soft me instalu une e instalova SifTeam 1.9.3E BlackShown ndezet aparati prap nuk me punon pulti me ndihmoni ju lutem si te veproj
ju lutem me ndihmoni si mund ta rregulloj qe ti rregulloj setting me pult te gjitha imaget softet i merr vetem pulti nuk po punon vetem me aparatin tim me te tjera aparate te njejta punon
Ju lutem ndihme per dreambox 500s nuk po ja arrij te hap portat se linja e internetit qe kam nuk e lejon kete dhe asnje sme jep asgje per asgje,shpresoj qe do dali nje shqiptar ta beje kete faleminderit nga zemra kush e ben kete
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
shpjegohu me qarte per cilat porta e ke fjalen dhe cfare po kerkon ne te vertete
Nuk me hap porten 1200 qe duhet per serverin dhe at eqe po kerkoj eshte nje linje mqse nuk kam mundesi per shkembim....
po e vertete gabova ta shkruaj ,mirepres cdo shqiptar qe me ndihmon sidoqofte.
hi rrespekte te gjitheve fiku mund te me ndihmosh si e ka pasuordin nje bekap plijade se du me i hudh nje cline po sme lidhet i kam provuar disa po sme lidhet ok flm