iDreamRemote-per Iphone, me kete program mund ta ketheni iphone ne nje telekomande universale per te gjitha modelet e dm. Une e kam provuar ne dm500 dhe dm 800 dhe punon shume mire.
![]()
![]()
![]()
iDreamRemote-per Iphone, me kete program mund ta ketheni iphone ne nje telekomande universale per te gjitha modelet e dm. Une e kam provuar ne dm500 dhe dm 800 dhe punon shume mire.
![]()
![]()
![]()
Ne dm time 500s clone kam instaluar imagen SifTeam-1.9.3D-500MV kishte nje skins shum te bukur edhe punonte shum mir dm mirpo tani du ta instaloj cccam shikova ta instaloj online permes dm e kyqa intenretin ne dm mirpo nuk mund ta gjej askund per ta instaluar a me tregu ndokush se cilin Cccam ma preferoni ta instaloj per Ket version te images dhe si ta instaloj flm per mirkuptim
tung si mund ta fus nje softcam ne dreambox ngase ne server nuk kam digi tv dhe nuk me hapet nese mund te me tregoni si dhe ta postoni nje softcam per digi tv faleminderit
e ke pare temen e manualeve?
besoj se jo, para se te humbni kohen tuaj duke pritur ndihme, kerkoni temen e manualeve atje do ti gjeni dhe ato qe po kerkon ti.
nuk besoj se ka antar ketu qe te perserisi perdite te njejtat gjera secilit prej antareve te rinj se do u benim budallenj, prandaj egziston ajo teme vetem me manuale te ndryshme shumica ne gjuhen shqipe ku kane kontribuar shume nga ne.
lexim te mbare dhe shpresoj te mbarosh pune.
Na fal fiku se me te vert u nguta pak e gjeta pergjijen e pytjes time ishte e spjeguar shum mir ende se kam provuar mirpo neser do ta provoj flm per mirkuptim
Pas shekeputjes se linjes se internetit , mendova te perdor dreambox-in dm500s si DVB,pra duke e configuruar ate per canalet e digi tv.Bera disa prova , por pa sukses.Pasi u rikthye linja e internetit kerkova ta configuroj dreamin me variantin me 4 lnb, por pashe qe butonat e telekomandes kane ndyshuar funksion, si ps. Help me Exit, etj.Gjithashtu nuk po mundem me me gjete dhe satelitet,me mungon eutelsat w2.Me bere resset di fabrica kam frike se mos prish dhe configurimin ne sharing.
Prsh ku mund te gjej Dm 500 ne shkoder pres pergjigje.
DJEMA kam 3 dreambox 500 < jemi 3 shoke> dua linje per keta 3 aparate kundrejt pageses kush me ndihmon mundesisht nga TIRANA e ne jug. me kontaktoni ne PM
Pershendetje.Shof qe nuk ka asnje pergjigje e natyrisht qe kerkush nuk ma ka borxh, pasi forum eshte ky, por nese ka ndonje gje qe nuk shkon me thoni ne PM ,se sinqerisht nuk po kuptoj perse ky qendrim.Une sjam as ndonje konkurent, pasi jam me moshe sa prinderit tuaj dhe kerkesat qe une kam jane te nivelit fillestar.Kam nje vit qe sajm marre me me drimin e tashti qe u krujta, mi riktheu telashet, migjithese me ka bere dhe mire duke rene ca kiele nga pesha duke hyp e zbrit shkallet e taraces.Nese po mundja me fute dhe eutelsat w2, po e leja keshtu sic eshte dhe telekomanden pasi t te gjitha programet i hap ne rregull.