Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 135 of 278 FirstFirst ... 3585110125130133134135136137140145160185235 ... LastLast
Results 1,341 to 1,350 of 2776

Thread: 1-Mbyllur-Dreambox - image, firm, soft, etj.

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Listat e kanaleve per E1 dhe E2

Lista e dt 08/04/2010 per motor dhe trial 13.19.16 te sistemuara nga vhannibal
    Attached Files Attached Files

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Re: Problem me telekomanden

Pershendetje missoervin.tek gemini shkon duke shtypur dy here tastin bllu Extras /setup/dhe heqim spunton tek "70xx Remote controle".Shume faleminderit.

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by anesti01 View Post
    Pershendetje Missoervin.Nuk besoj se eshte e rendesishme qe kam postuar ne vend te gabuar, se fundja moderatoret i kane mundesite me e transferuar temen.Une kam gemini 4.7.Po provoja te nderoj imazhin dhe me DCC thashe te ruaj fajlet qe me duhen por kur kliloj DCC me jep kete mesazh- Bootmanager: not found.Telnet Disconnected/Telnet login incorrect!Besoj se ne kete rast nuk ka nevoje per kabellnull modem.Mireundigjofshim.

Anest mire se u riktheve!

po nga kishe humbur? po pse kshu qenka puna, kur ke problem do vish tna shikosh perndryshe ciao?

atehere un do mundohem qe te ndihmoj qe ca jave te te punoje dhe ca jave te te prishet qe te na shikosh ca me shpesh, e para kjo e dyta, e shikon qe dhe ti me dashje na hap pune neve te te spostojme temen ne vendin e duhur?
    e treta ke ngel pa pergjgije sepse nje teme te re e lexojne pak veta, dhe me e bukura eshte se ne sjemi robota qe dime shqip por kemi dhe ne jete private dhe un psh personalisht tashi po te lexoja temen tende.

tashi po te pergjgijem per shqetesimin tend.

un besoj se te eshte korruptuar ndonje file ne imazh dhe kjo eshte normale kur ka punuar per kaq muaj mire.

ty te duhet vetem nje riflashim imazhit dhe biles futi nje sifteam dhe do shikosh qe çdo gje do shkoje ne vend.
    mos harro te shpetosh linjen perpara nese je i lidhur me ndonje server.

perndryshe po sbere gje na thuaj dhe do te ndihmojme perseri, te pakten une sapo te kem kohe dhe kur te mundem do te pergjigjem.

tashi po te spostoj dhe temen tende tek ajo ku duhet tek dreamboxi.

shpresoj ta rregullosh.

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Re: iDreamRemote-per Iphone

Quote Originally Posted by milan- View Post
    po sky ita pritet ndonje e re apo prap me freze do vazhdoje se na cmeni
    varet nga fuqia e linjes tende dhe nga serveri ku je lidhur, sepse sky eshte ok. freeze vjen kur rendon linjen psh duke bere ne te njejten kohe edhe te shikosh sky edhe te shkarkosh nga emule/torrent etj filma video ose muzike etj.

Uploads
    226

Quote Originally Posted by anesti01 View Post
    Pershendetje Missoervin.Nuk besoj se eshte e rendesishme qe kam postuar ne vend te gabuar, se fundja moderatoret i kane mundesite me e transferuar temen.Une kam gemini 4.7.Po provoja te nderoj imazhin dhe me DCC thashe te ruaj fajlet qe me duhen por kur kliloj DCC me jep kete mesazh- Bootmanager: not found.Telnet Disconnected/Telnet login incorrect!Besoj se ne kete rast nuk ka nevoje per kabellnull modem.Mireundigjofshim.
    Pershendetje anesti une do rekomandoja nje program qe quhet filezilla dhe perdoret per ftp kjo do te sherbej per te mare clinen tende nga dm sbesoj se te duhet gje tjeter pervec kesaj. Pas kesaj te duhet ta flashosh une do te rekomandoja sifteam 1.9.3d dhe flashimin tja besh me kabull nul modem sepse meqe do e ndrosh imazhin eshte me mire me me te pasi e fshin komplet te vjetrin. besoj deri ketu je i qarte po ngece na thuaj.

Senior Member durresguy's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    Pershendetje anesti une do rekomandoja nje program qe quhet filezilla dhe perdoret per ftp kjo do te sherbej per te mare clinen tende nga dm sbesoj se te duhet gje tjeter pervec kesaj. Pas kesaj te duhet ta flashosh une do te rekomandoja sifteam 1.3.9d dhe flashimin tja besh me kabull nul modem sepse meqe do e ndrosh imazhin eshte me mire me me te pasi e fshin komplet te vjetrin. besoj deri ketu je i qarte po ngece na thuaj.
    Jam plotesisht dakord me sa tha missoervin, pervec nje precizimi te vogel ne lidhje me imazhin sifteam qe me siguri ka patur ne mendje 1.9.3d dhe jo 1.3.9d. Une personalisht perdor 1.9.3e dhe jam ok, asnje problem deri tani.

Senior Member
    Uploads
    14

Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    varet nga fuqia e linjes tende dhe nga serveri ku je lidhur, sepse sky eshte ok. freeze vjen kur rendon linjen psh duke bere ne te njejten kohe edhe te shikosh sky edhe te shkarkosh nga emule/torrent etj filma video ose muzike etj.
    une linje 512 kam po u cudita se vtem te sky it dhe gjerman me ndodh kjo pune pra (nuk e ka fain imazhi qe mund ti kem vene)

Uploads
    226

Quote Originally Posted by durresguy View Post
    Jam plotesisht dakord me sa tha missoervin, pervec nje precizimi te vogel ne lidhje me imazhin sifteam qe me siguri ka patur ne mendje 1.9.3d dhe jo 1.3.9d. Une personalisht perdor 1.9.3e dhe jam ok, asnje problem deri tani.
    Po ke te drejte eshte nje lapsus po e korigjoj.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by afrimi03 View Post
    pershendetje , ti trego a konektohesh ne kompjuter per me u kyq ne internet nese po ty te duhet me konfiguru modemin e ptk per me u konektu automatik pastaj i ke ip auto psh. 192.168.1.101 etj.

Flm per pergjigjen po ajo çka po me intereson eshte se si me e bo mer u lidh direct sepse a bona ashtu si me mesoj ai personi prej te cilit e kam ble dreamboxin dhe cline po nuk po bon. Edhe ai erdhe e provoj por me kot.

Contributing Member emiljano's Avatar
    Uploads
    44

a mund te me ndihmoj njeri se si mund te aktivizoj TELETEX te dreambox-500s????

Advertise Here