Lista e dt 08/04/2010 per motor dhe trial 13.19.16 te sistemuara nga vhannibal
Lista e dt 08/04/2010 per motor dhe trial 13.19.16 te sistemuara nga vhannibal
Pershendetje missoervin.tek gemini shkon duke shtypur dy here tastin bllu Extras /setup/dhe heqim spunton tek "70xx Remote controle".Shume faleminderit.
Anest mire se u riktheve!
po nga kishe humbur? po pse kshu qenka puna, kur ke problem do vish tna shikosh perndryshe ciao?
atehere un do mundohem qe te ndihmoj qe ca jave te te punoje dhe ca jave te te prishet qe te na shikosh ca me shpesh, e para kjo e dyta, e shikon qe dhe ti me dashje na hap pune neve te te spostojme temen ne vendin e duhur?
e treta ke ngel pa pergjgije sepse nje teme te re e lexojne pak veta, dhe me e bukura eshte se ne sjemi robota qe dime shqip por kemi dhe ne jete private dhe un psh personalisht tashi po te lexoja temen tende.
tashi po te pergjgijem per shqetesimin tend.
un besoj se te eshte korruptuar ndonje file ne imazh dhe kjo eshte normale kur ka punuar per kaq muaj mire.
ty te duhet vetem nje riflashim imazhit dhe biles futi nje sifteam dhe do shikosh qe çdo gje do shkoje ne vend.
mos harro te shpetosh linjen perpara nese je i lidhur me ndonje server.
perndryshe po sbere gje na thuaj dhe do te ndihmojme perseri, te pakten une sapo te kem kohe dhe kur te mundem do te pergjigjem.
tashi po te spostoj dhe temen tende tek ajo ku duhet tek dreamboxi.
shpresoj ta rregullosh.
Pershendetje anesti une do rekomandoja nje program qe quhet filezilla dhe perdoret per ftp kjo do te sherbej per te mare clinen tende nga dm sbesoj se te duhet gje tjeter pervec kesaj. Pas kesaj te duhet ta flashosh une do te rekomandoja sifteam 1.9.3d dhe flashimin tja besh me kabull nul modem sepse meqe do e ndrosh imazhin eshte me mire me me te pasi e fshin komplet te vjetrin. besoj deri ketu je i qarte po ngece na thuaj.
a mund te me ndihmoj njeri se si mund te aktivizoj TELETEX te dreambox-500s????