me ca imazhi punon me mire sky it
Pershendetje Fiko.Natyrisht qe ky eshte nje forum specifik dhe nuk mund te futesh nese nuk merresh me nje paisje satelitore.Jo mer Fiku nuk kam perdore me dreambox dhe prandaj jam larguar.Pasi prisha nja dy paisje , bleva nja dy carta dhe mbarova pune me tv, por sinqerisht te them se nuk jam ndjere rehat, pasi duke mos e zoteruar Drimin, ndjehem i deshtuar dhe kete ma besojne vetem ato qe me njohin.Tashme me kane dhene nje dm500s te configuruar dhe qe hap te gjitha kanalet besoj se do te kete perdore ndonje paisje decoduese , pra nuk besoj se kemi te bejme me cardsharing.Kam kaluar nje vit intensiv me pune dhe i kam harruar leksionet qe kisha marre per drimin.Po dua te nxjer filet qe ka konfiguruar serveri por nuk po mundem me DCC.me jep kete mesazh : Telnet Connected
FTP Connected
Bootmanager: not found. Mireu ndigjofshim.
Telnet Disconnected
Telnet login incorrect!
Dremboxet me pare me siftime 1.9.3 i kam pase por nese e ngarkon shume me programet qe te jepin sasulini apo genge, paisja bllokohet.Drimi qe kam tashti ka gemini dhe eshte fare pak i ngrakuar rreth 40% e keshtu funksionon mire.Une deshta te nderhy per te eliminuar difektin qe permenda me siper por ate tashme e zgjidhem e keshtu nuk ka nevoje ta ngacmoj, per ta zevendesuar me siftime.Kur nje paisje e perdor ne lokal nuk ajo nuk do ngacmuar pasi te prish pune. Tashme jam duke porosite nja tre drimboxe ne greqi per ti perdore ne ambjentet e mija e ato besoj se do ti kthej me siftime.Ciao
(milan-)une kam sifteam 1.9.4 dhe cccam 2.1.3 edhe punon per mrekulli, shiko edhe sinjalin e antenes duhet te jete tek 90 % , sepse kane te bejne te gjitha interneti , sinjali y antenes , edhe mos ta ngarkosh shume si prsh me skin etj ,
si duhet ta ruaj linjen e serverit po ta kthej dm 800hd ne gjendje fillestare
A punon paketa nova cy ne drambox dhe C+ Nederland me key