po sa mire starsati i hap keto paketa? mos po ja merr starsati dreamboxit?
Une i provova ti venodsja keys ne dreambox dhe nuk hapeshin keto paketa.Me sa duket nuk hapen me dreambox sepse po shoh qe as nuk po i publikojne keys e dreambox per hapjen e ketyre paketave Gje qe ndodh e kunderta te starsati te cilen kane dale softet e keys per hapjen e keteyre paketave keshtu qe starsati per hapje keys po ja mer dreamboxit
Pershendetje.Sic e thashe dhe me siper nuk kam problem me drimin pasi ai pervecse nje problemi me telekomanden, nuk ka ndonje gje tjeter., perkundrazi me ka bere xheloz qe ta eksploroj per te kuptuarse cfar configurimi ka bere pasi eshte kthyer si rradio dhe ka te drejte te hape c'do stacion.Porvova me DCC por dhe se me krijohen linjat jeshile ai nuk lidhet ndoshta ka ndryshuar pasuordin, do ta pyes.Provova dhe me filezillen sepse e kisha gati te shkarkuar dhe nuk shof te me lidhet ,tek local site nuk shoh te dale.Db. eshte i lidhur dhe me routerin dhe me cabell nullmodem.
shikoni ktu edhe mund te merrni keys per dreamboxin tuaj , dhe punojn ok . http://www.satsupreme.com/showthread.php/120595-bliner-Dreambox-key/page2
Pleshina flm per ndihmen po me ne fund e rregullova dhe po me punon shume mire. Por tani kam nje problem tjeter se siq duket ai personi tek i cili e kam ble dramboxin dhe linjen e ka nderruar passwordin dhe nuk po me len te hy permes dcc apo programeve te tjera. Si ka mundesi me e ndrrue passwordin. E kam provuar ne te gjitha format e cekura ne forum po nuk po ben assesi. Flm dhe shpresoj se do me ndihmoni me kete problem.
url2, vetem per image E1 Sifteam (emu,cccam,oscam,etj.)
ke imazh me sygjeroni per drembox Dm 500 SifTeam 1.9.4C apo Gemini