Hidhi nje sy temes: MANUALE PERDORIMI - per - Dreambox-CCcam-Azbox-Qbox - etj...
aty i ke te gjitha ne shqip per dreambox.
Hidhi nje sy temes: MANUALE PERDORIMI - per - Dreambox-CCcam-Azbox-Qbox - etj...
aty i ke te gjitha ne shqip per dreambox.
A mundet dikush te me thote ku mund te gjej nje Dreambox 500s ne Kosove? Mundesisht emrin e dyqanit ne Prishtine apo ne ndonje qytet tjeter te Kosoves, pasi do iki nje shok ne Kosove neser dhe me duhet ti them ku ta kerkoje, meqe ne Tirane spo gjej dot.
Flm
po gert ka tek dyqanet para daxaelectronik nese e njeh prishtinen mir aj shoki yt me siguri e din ku eshte daxa electronic nje dyqan shum i njohur ne prishtin aty perara se te shkojsh te daxa i sheh aj aty lokalet e lokali qe ka dreambox 500s quhet KOTECH qmimi eshte 55 euro mirpo ka edhe ne pazar te madh ne fush kosov nuk e di bash cili lokal mirpo nese shkon aty te tregojn te cili perpos qe ka drembox 500s ka edhe 800 hd me siguri atje jan pak diqka ma lir keto jan dy vendat e sigurt ku i di un me siguri ka edhe tjeter kun po si di
Faleminderit shume Trimi. Ai shoku eshte nga Kosova dhe besoj do ta gjej shpejt ate lokal. Dy pyetje kisha une tani meqe me the. Eshte origjinal apo klon ky 500s. Per mua nuk ka rendesi pasi kam degjuar qe edhe kloni shume i mire eshte. Po 800 hd sa kushton? Klon do kisha deshire te ishte pasi origjinali kushton shtrenjte.
Nese ke mundesi te me pergjigjesh po sot do ta dija per shume faleminderit
Faleminderit dhe njehere.
ndihmė dm800,, kam dhėn ni flach Oozon image,, tani ėshtė bllokuar ,, shkruan errors ,,prap po i jap mė dreamup
gjithqka shkon nė rregull deri ne fund,, dhe thotė se flashi me sukses ,por kur fiiloj bėj reebot, prap e njejta gjė,,
shkruan errors,, www.dm7020.com
Irdeto 2 e hap dreambox me kode.