perfundimisht i provova pothuajse te gjitha opcionet me kete aparat , puna eshte se konektohem online edhe ja instaloj cccam , edhe kanalet , por kur dua te hy ne cccam ,pershembull me filezila konektohem ne rrekull deri aty por nuk me hapen filet si var/etc/tmp, e provova edhe me ip statike, i nstalova edhe disa imazhe te ndryshme ,si evolution, kgd, sifteam ,gemini por e njejta gje punon vetem me kanalet e lira .
atėhere shiko apo ja jep passwortin si duhet,,si p.sh. pėr gimini pass, ėshtė dreambox ,, kurse pėr sifteam ,,
pass,, ėshtė sifteam
sma mer mendja qe te jete me virus sepse , siē e kam thene edhe me lart kam edhe dm-500s te tjere edhe punojne perfekt . mos e ka fajin chipi se sapo e ndez aparatin punon ne rregull pastaj mas 20-30 minutash fillon te beje numra , do ta provoj me tip vendilatori edhe te shof si shkon puna , tani eshte puna vetem te gjej difektin , se ja e kam nxjerre ne pencion![]()
siē po e shpjegon nuk duket qe te jete problem linje por difekt hardware i dreamboxit, megjithate nese ke kohe mund te besh dhe keto prova.
1. ta flashosh me null modem por me erase pastaj flash
ose
2. te provosh imazh tjeter ndoshta i pelqen ndonje imazh si nabilo ose gemini etj provat nuk kushtojne.
ose
3. ndize me ushqyesin e ndonje dreamboxi tjeter se mund te kete ndonje kondensator te shkarkuar qe punon 15 min pastaj shkarkohet ose eshte ne qark te shkurter.
ose
4. tentativa e fundit eshte te zberthesh qarkun dhe shiko saldimet dhe shiko mos ke pika saldimesh te stakuara ose te oksiduara (ngjyr gri) atehere merr avine dhe kulloji nga nje pik kallaj te fresket te gjithave atyre qe do ti shikosh te dyshimta.
5. nese ste bejne asgje nga pikat e mesiperme atehere un them ta vendosesh ne akuarium per zbukurim :) (shaka)
Pershendetje
Me ne fund pas disa flashimesh te DM 500s dhe pasi i bej restart DM arrij te futem online nepermjet butonit blu dhe me shfaqet
Plugins
languages
Games
Skins
Setings
Upgrade-Fix
Ju lutem ku ta gjej Cccam-in ?
Vetem te plugins arrij te shof ' CCaminfo 1.1
Nuk arrij te shof Cccam 2.1.1
C'fare duhet te bej se ma hoqi trurin ky lloj dekoderi