Per ti thjeshtuar gjerat disa antareve qe ti gjejne me kollaj disa file qe i duhen me shume nje dreamboxi
1.Imazhet sifteam 1.9.3D qe preferohet nga disa antare dhe 1.9.4C qe per momentin eshte versjoni i fundit.
2.Flash wizard pro 6.3 per te flashuar me kabull ethernet.
3.Dreamup universal 1.3.3.4 versioni qe eshte kompatibel me te gjithe modelet dhe sherben per ta flashuar me kabull nullmodem rs232.
A ka najkush ide se me DM800, a i punon dikujn mirė KLAN KOSOVA....dhe me qfar image..
nuke besoi ta ket digitalbi fain ne disa aparate qe kam provuar punon shume mire, humax 5400 -tripledragon -coolstreamHD1 -dbox2 -dreambox7025 me imag nabilosat blackhol,V0.11 dhe dreambox 800HD nabilosat blackhol V0.12 ose V0.10
Ne dm500 tim punon pa problem klan kosova keshtu qe sduhet te jete problem i dga.
Pershendetje
Kisha nje pyetje ne lidhje me shpejtesine e internetit ( kam DM 500s klon)
Gjate paradites C-linja qe kam punon shume mire (pa nderprerje) kontrolloj shpejtesine gjate kesaj periudhe dhe mesatarja me del 53-60-97ms
Por pas ores 14°° fillojne problemet (ka nderprerje te shpeshta figura) bej te njejten gje pra kontrolloj shpejtesine e internetit dhe ve re qe ka nje ndryshim te ekzagjeruar pasi shkon mesatarja 350-360 e 380ms
Mendoni se ma ka fajin operatori prej te cilit kam akses ne internet?
A eshte normal ky ndryshim i shpejtesise se internetit? qe ndryshon 2 a 3 here ne dite sepse ne orarin e darkes gjithcka rregullohet
Apo ndoshta e ka fajin burimi qe me ka dhene C-linjen?
Ju lutem me jepni nje shpjegim per kete
Ju falenderoj