Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 193 of 278 FirstFirst ... 93143168183188191192193194195198203218243 ... LastLast
Results 1,921 to 1,930 of 2776

Thread: 1-Mbyllur-Dreambox - image, firm, soft, etj.

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Kam nevoje per ndihme.aparati nuk me nderron kanalet,per momentin ka ngel tek italia 1.kur shtyp ok te telekomanda nuk me nxjerr dritaren e kanaleve por dritaren file mode (root,harware,recorded moved).faktikisht kur po meresha mbreme ,duke e levizur tek file mode ,tek root i dhashe ok pastaj dola me exit ,por pastaj me nxori nje dritare ku me tregoi nje proces qe po kryhej po se mbaj mend tani dhe i dhashe opsionin yes dhe me ndodhi kjo qe shpjegova me lart.

2. Advertise Here
    VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Quote Originally Posted by Emanuela18 View Post
    Kam nevoje per ndihme.aparati nuk me nderron kanalet,per momentin ka ngel tek italia 1.kur shtyp ok te telekomanda nuk me nxjerr dritaren e kanaleve por dritaren file mode (root,harware,recorded moved).faktikisht kur po meresha mbreme ,duke e levizur tek file mode ,tek root i dhashe ok pastaj dola me exit ,por pastaj me nxori nje dritare ku me tregoi nje proces qe po kryhej po se mbaj mend tani dhe i dhashe opsionin yes dhe me ndodhi kjo qe shpjegova me lart.
    Provo te shtypesh butonin TV te telekomanden e dm.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    Provo te shtypesh butonin TV te telekomanden e dm.
    Flm per ndihmen.Tani erdha ne shtepi dhe e provova,ne rregull.Rrofsh

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    po ske problem leket atehere nje dm800 hd klon dhe kloni eshte me te njejtin hardware si i origjinalit vetem se e ka bere çi on ling nga pekini ne vend te franc kruger nga bavaria.

tasi varet nga madhesia dhe ça do te kapet, por te zakonshmet jane diameter 80/100cm.
    koka mund te lidhesh deri ne 64 cop.

ska rendesi

po, duhet per te bere shkembim linjash etj.

ska gje.
    flm per pergjigjet fiku75. Teper te qarta.

Contributing Member
    Uploads
    1

po ske problem leket atehere nje dm800 hd klon dhe kloni eshte me te njejtin hardware si i origjinalit vetem se e ka bere çi on ling nga pekini ne vend te franc kruger nga bavaria.

tasi varet nga madhesia dhe ça do te kapet, por te zakonshmet jane diameter 80/100cm.
    koka mund te lidhesh deri ne 64 cop.

ska rendesi

po, duhet per te bere shkembim linjash etj.

ska gje.
    Je njish fiku...............

Senior Member
    Uploads
    0

ne dreambox tek menu/addons/plugins kerko nje plugin qe quhet cccaminfo 1.1 istaloje dhe do te shikosh clinen qe ke ne aparat ne rast se funksjonon e ke dhe me ngjyre jeshile, pastaj kanalet te hapen. ne rast se eshte mbaruar ose ka skaduar e ke me te kuqe.

ps: linjen e ke te fikur, ate qe te lashe per test. per linja te tjera bej siç te thashe dhe ske probleme.

pluginin e gjen atje ku te shkrova me siper por duhet te jesh online ne internet gjithashtu qe te lidhet dreamboxi tek plugins.
    flm per sqarimin gjithashtu ,flm per durimin qe tregon per te na ndihmuar.proceduren e regjistrimit te c line pothuajse e kam mesuar teresisht.dua vetem nje sqarim te vogel ,pasi kam futur host(ip),username,pasword,port dhe klikoj quickconnect ,pastaj tek cccam cfg me te djathten edit duhet te vendos c line dhe ta shpetoj(save),deri ketu ne rregull besoj jam.tani ketu dua sqarim :supozojme qe ti me jep nje c line ,une duhet ta hedh fjale per fjale si ma jep ti apo duhet te heq apo te shtoj ndonje parashtese apo prapashtese.

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by Emanuela18 View Post
    flm per sqarimin gjithashtu ,flm per durimin qe tregon per te na ndihmuar.proceduren e regjistrimit te c line pothuajse e kam mesuar teresisht.dua vetem nje sqarim te vogel ,pasi kam futur host(ip),username,pasword,port dhe klikoj quickconnect ,pastaj tek cccam cfg me te djathten edit duhet te vendos c line dhe ta shpetoj(save),deri ketu ne rregull besoj jam.tani ketu dua sqarim :supozojme qe ti me jep nje c line ,une duhet ta hedh fjale per fjale si ma jep ti apo duhet te heq apo te shtoj ndonje parashtese apo prapashtese.
    fjale per fjale siç ta jap une ose kushdo qe ta jep, se po ndryshove gje ste punon. nese un ta jap passin peshkaqeni ti smund ta besh ngjala.

pastaj prapashtesat per te hequr provider etj ato jane te komplikuara dhe per rastin tend si klient skane shume rendesi. ato me shume duhen kur ndonje pakete ste punon mire etj.

Junior Member
    Uploads
    0

Pershendetje
    Para diSa muajsh kam mare nje Dreambox 500s , dhe te them te drejten jam fillestar ne DB , kshtu qe ka mundeSi te me tregoje dikush Si ti perdori ato kodet qe i vendosni ju te cardsharing per te pare ndeshje live dhe evenimente te tjera , dhe si ti gjej kanalet perkatse .

Kerkoj ndjese per postimet e bera ne tema te gabuara

Faleminderit

VIP Member
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by ArttiKS View Post
    Pershendetje
    Para diSa muajsh kam mare nje Dreambox 500s , dhe te them te drejten jam fillestar ne DB , kshtu qe ka mundeSi te me tregoje dikush Si ti perdori ato kodet qe i vendosni ju te cardsharing per te pare ndeshje live dhe evenimente te tjera , dhe si ti gjej kanalet perkatse .

Faleminderit
    sdi deri ku i din keto punt e dreambox-sit saktesoj me shum pytjet sepse keshtu nuk dim as si te pergjigjjemi po si fillim te them qe duhesh te gjesh server per te shikuar kanalet siq mendon ti e keta servera per te gjetur duhet te paguash ne qofte se je i interesuar une skam server me pages mirpo mund te gjej mund te me dergosh PM nese je i interesuar po ne qofte se gjen prej dikujna falas server ne te ndimojm vetem saktesoj pytjem me shum

Awaiting Email Confirmation
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by ArttiKS View Post
    Pershendetje

Faleminderit
    Arttiks se pari duhet te kesh internet ne shtepi qe te lidhesh Dreambox-PC-Televizor.
    1) Dreambox nese e ke te ri duhet ti hedhesh nje imazh pra ta flashosh me ane te nje programi DREAMUP.
    2) Pasi ta flashosh te duhet nje program Dreambox Control Center per ti hedhur CCCAM-in e pastaj te gjesh Cline per test falas ose me pagese ketu ne forum ose ne forume te tjera, (kjo varet prej teje) dhe i ke praktikisht te gjitha keto kanalet me ate fjalen cardsharing.
    Besoj hapat e para i ke te qarta tani.
    Kalofsh mire

Advertise Here