Faleminderit!
Faleminderit!
mirembrema cuna
doja tju pyesja per dicka kam nja 2 dreamboksa 500s ,dhe me kane ket problem 1.psh i flashon gemmini cdo nje ok ...ven ne kerkim kanalet ok...shikon psh.rai 1ose dicka tjeter mbas 5 min del ne ekran figura per te rregulluar disec dhe po te mos shtypesh ok rri aty dhe mbas 5 min mund te dal prap...a ka ndonjeri ndonje ide kam provuar shum image por asnje .....gjith te mirat..
Provo me kte image duhet patjeter te bej te gjitha i ke te instaluara nuk te kerkon asgje
http://www.satsupreme.com/showthread...618#post651618
pėrsh. nėse me ndihmon njeri sapo e mora nji DM 500s --ky si duket nuk paska asgjė brenda ju lutem me tregoni si mund ti fus image dhe qfar image duhet me qfar programi nese mundeni me tregoni pak me detalj si flmm
e njėjta gjė si ne foto nuk shkon me tej ndalet po eshihni edhe vet ne foto --abortet by user exiting-- si tja bėj mė ndihmoni ,,
Desha te ju pyes, e kam nje problem me dreambox 500s, sa here qe ndalet rryma(korenti) dhe vije prape, ai del nga konfigurimi, dmth duhet ti fus image file nga fillimi.
Si mund ta zgjidh kete problem dhe nese dikush ka eksperience te njejte si e ka zgjidhur kete problem.
Paraprakisht ju falenderoj shume.