kam nji problem ne dm500 kur e startoj drimin perseritet ristartimi pa nderprere veq del logoja e imazhit nuk funksionon asnji komand pra veq perseritet ristartimi ju flm per ndihme
kam nji problem ne dm500 kur e startoj drimin perseritet ristartimi pa nderprere veq del logoja e imazhit nuk funksionon asnji komand pra veq perseritet ristartimi ju flm per ndihme
flm per ndihme poor i kom provue edhe me flesh edhe me dremup por spo bone sepse spo lidhet me drembox.Resiverin kur e startoj veq del ajo llogoja e imazhit sifteam enigma por nuke munde te startoje,kjo perseritet panderprere pra resiveri vete e provone me startue por njejte resiveri vete kthehet ne fillim flm
ka kush njohori si ti vendosi nje logo dm 500 te fillom aty ku e nxierr GP FOTO TE VENDOSI EMRIN TIM NE VEND TE GP TI VENDOSI ENDRITI DREAM SI MUND TA BEJ NE DM 500 SI VENDOSEN MUND TE ME NDIHMOJE NJERI
endrithoxha hidhi nje sy ketu se ke dhe se si mund ta krijosh. une se kam testuar vete por thuhet qe funksionon.
PERSHENDETJE kam nje D BOX me linje por nuk me pelqen sepse me jep shume ngrirje dhe bllokime plus edhe shume efekte anesore, image eshte NABILOSAT DARKSTAR 2 a ka mundesi te me thoni nga eksperiencat tuaja cili eshte image qe mund te perdore per kete aparat qe mos te kem keto probleme. Aparati eshte D BOX BLACK. FLM