kush ka dm800 klone me sim te vjeter 2.0 mund ta freskoje me sim 2.01 falas ketu
beni kujdes çdo gje mund te ndodhe nese beni gabime.
nuk eshte e testuar nga une.
kush ka dm800 klone me sim te vjeter 2.0 mund ta freskoje me sim 2.01 falas ketu
beni kujdes çdo gje mund te ndodhe nese beni gabime.
nuk eshte e testuar nga une.
Desha te dija nqs dikush nga ju te me tregoje ndonje pike ku shiten aparate ktu ne tirane sepse me duhet nje telekomande per dreambox dhe spo gjej kerkund
Karikatori,
po lexo se ne forum i ke te gjitha
Ja ku eshte vendi ku mund te pyesesh per telekomande:
http://www.satsupreme.com/showthread...ES-BLEJ/page36
te mbajme pak rregull, ne vete anetaret, te mos presim qe moderatoret do korrigjojne dhe sistemojne gjerat
Te drejte ke po ja sa te ambjentohem pak me forumin:)
Do postoj atje ku me the
Kam nje Cline me punonte per bukuri,mu shkeputen dritat ne shtepi dhe kur erdhe perseri dritat Cline ishte offline a mund te me ndihmoj njer se cfare ka ndodhur.flm
cline nuk varet aspak nga dritat e shqiperise, por nga kush ta jep.
nese ka qene koincidence qe ai mund ta kete fikur clinen kur ti ske pas drita, ose pjesa hardware lan ne dreambox te eshte djegur ose ka difekt.
ose te ka dale jashte kablli ethernet dhe dreamboxi ska linje interneti.
lidhja me net eshte e rregullt dhe linja po ashtu se une e pash dhe nga serveri i atij djalit qe vetem Clini time ishte offline . mos ndoshta e kane fajin ip qe mbas cdo ndezje te modenin ndryshohet . se une nuk e suaj kur modenin dhe ate dite qe me iken dritat me ndodhi ky problem....
Pershendetje,kam nje DM800 clon qe prej 10 muajsh dhe ka punuar per bukuri,por ka filluar me probleme te sinjalit,ka raste qe ka sinjal dhe ka raste qe jo,nderkohe qe e bej prove me aparat tjeter sinjali eshte i plote,i kam bere ristarte te enigmes e te aparatit dhe perseri asgje,a mund te me ndihmoje ndonje?????