Normalisht mund te behet me rs 232 futu ne forume dhe gjej programin qe e ben dhe provoje. Une kam patur te njejtin problem me x50 cu usb dhe pasi e bera me rs 232 me pas ishte ok dhe usb punonte si per celesat si per softin. Me pare sigurohu se cfare softi po i vendos nese e ke interstar apo starsat dhe nese nuk unksionon provoje me rs 232
O miq jane mbyllur premierat apo vetem une nuk po i shoh .SRX 50 cu to gi770crx speed.Kisha degjuar qe ne gusht do te ndronin modul kriptimi.
kranar une kam srx-50cu USB sapo i pashe ne kete mom jane ne regull, mi ka vendos shitsi ku kam ble aparatin para 6 a 8 mujash dhe akoma i kam gjalle, smund ta besoja kurre qe premiere mund ti kisha kaq gjate free.
une i kam gjalle ne kete mom, premieri rtl crime/living disa mtv dhe ca gjera te tjera qe ka paketa premerie.
Edhe te une u kthyen prape kush e di pse ma bene ate blackout.![]()
Po per tsi 1/2 a ka ndonje informacion se kur do te hapen.Thone qe viaccess 2,6 eshte kapur me kohe.
harroi tsi, lajmi eshte abuziv, asnje kanol me viacces 2.6 nuk eshte shperthyer
Te them te drejten nuk e di se si mund te funksionoje me x30, por une kam pasur te njejtin problem me x50 me softin e shkurtit. zgjidhja qe kam bere ka qene te instaloj softin ekuivalent te Golden Interstar, pastaj e kam kthyer edhe nje here ne gjendjen e meparshme dhe kam instaluar softet pasardhese dhe nuk kam pasur me probleme.
Shpresoj qe nese ben te njejten gje edhe ti nuk do te kesh probleme.
tung