Me softin e fundit V1.85 te dates 25/1/2010 aparatet Starsat x230usb,250usb,80usb,95usb,2500usb hapin me EMU paketat BIS,ART,AL JAZZERA,SCT----testuar nga une ne aparatin x230usb
Me kete soft mund te shikohen pa problem me EMU ,paketat BIS,ART,ALJAZZERA,SCT
JU LUTEM me ndihmoni kam nje starsat x95 usb i hodha nje sw por gabimisht i hodha sr x97 usb dhe aparati ngeli ne boot, ka ndonjeri ndonje zgjidhje.
Pershendetje!
Po ndonje gje te re per Starsat x50 cu usb mund te ket??
Apo esht shum i lashte si aparat??
JA hodha me rs232 me pc e merr sw ne rregull te gjithe proceduren e ben shume mire dhe ne fund kur mbaron ne display lexon -END- kur e fik dhe e ndez nuk e thyen ngelet ne BOOT e provova dhe aparat aparat dhe prape e njejta gje nuk po gjej dote sw origjinal ta provoja njehere.
Starsat X50cu usb nuk ka mare fund akoma ,pasi pervec DIGI tv ,Rai,Cryptoworks eshte aparati me i mire per BISS eshte nga te paktit aparate qe hap kanalin LIDER TV ne 13 est,Gjithashtu hap te gjitha kanalet qe transmetojne ne BISS ne 42 est Turksat.Une e kam nje aparat te tille dhe e kam kthyer ne Golden-Interstar 770
kam problem me starsatSR-X650Super kam vendos gabim softwer te gabuar dhe tash nuk hap asgje duhet me ja bo ni FLASH ne qoft se dikush ka ndonje program per flash ju lutem me ndimoni