Shum faleminderit per pergjigjen!
Kur thua te shikoj per aparat tjeter cfare aparati nenekupton? DB apo ndo1 aparat tjeter?
Edhe 1 her shum faleminderit
Shum faleminderit per pergjigjen!
Kur thua te shikoj per aparat tjeter cfare aparati nenekupton? DB apo ndo1 aparat tjeter?
Edhe 1 her shum faleminderit
Djema a ka ndonje lajme per JSC ne HOTBIRD 13???
Ishalla gjejne na i soft per te hapur kanalet BIS,ART,SRG, te shofim na i futboll.Une per vete kam aparat
starsat 6200 e ishalla na del na i soft per viacess 2,6.
A mundet ndonjeri te me ndihmoje si mund te behet cardsharing me starsat sr-x6300 usb?
pershendetje te gjithve a mundet te me ndihmoj nje software per starsat 3200 ultra nje program qe te kete dhe emu se kam vec programin e vjeter ne te por nuk ka digi tv e kam provuar tek menu 1234 po nuk e ka nagra 2 ose ndonje klon per kete aparat flm
ART NILE SAT 7°W ( wait ON B4U)
JSC SPORT +1+2+3+4+5+6+7+8+9+10 7°W
C+NL ASTRA 19.2°E
EMU DigiTV Add ok !
TV Globo 13E (11585 V 27500 F ) Add ok !
BET Atlantic Bird2 @ 8°W 11071 H 6660 Add ok !
TV Canaria 11474 H 3400 3/4 Hispasat 30°West Add ok !
AFLAM TV MOROCCO Eutelsat W6 @ 21.6°
kush nga keto softe ben per echolink 5060.flm
Mirembrema
A ka ndonje te na ndihmoje per pyetjet qe bejme apo jane shume te veshtira per tju pergjigjur.
Nuk besoj se po kerkojme gjera te pamundura, cfaredo pergjigje do te ishte e vleresuar.Do tju kerkoja te gjithe personave qe kuptojne me shume se mua apo te tjere si une te na ndihmojne ose te pakten te na pergjigjen.Une e pranoj injorancen time persa i perket disa teknologjive te perparuara dhe arsyeja perse kerkoj ndihmen tuaj.
Nese mundeni te pakten na pergjigjuni.
Naten e mire
Nuk jam dakort me kete pergjigje qe jep sipas meje starsat 50 usb eshte nga te paktit aparat qe i kthyer ne Golden interstar hap kanalin Lider tv ne 13 est si dhe Ildman ne 42 est.Sipas meje eshte nga aparatet me te mire per te hapur BISSIN .Me kalimin e DIGI tv ne nagra 3 ,alternativa me e mre eshte te kthehet parabola nga sateliti turksat 42 est une kam vite qe e kam nga ky satelit sacin dhe nuk kam mbetur kurre pa pare sport.Kampionat italian spanjoll,anglez francez ,gjerman ,dhe champions te gjitha i gjen ne kete satelit