faleminderit per sqarimin keto qe me dhe funksionuan por kete firmware nuk e di se cfare eshte dhe se si hidhet ne aparat sepse nga kjo adrese qe me ke dhene ti une kam karikuar vetem software
faleminderit per sqarimin keto qe me dhe funksionuan por kete firmware nuk e di se cfare eshte dhe se si hidhet ne aparat sepse nga kjo adrese qe me ke dhene ti une kam karikuar vetem software
key editor sherben per te hedhur softcam ne aparat.
procedura;
1.shkarko key editor nga adresa qe te am dhene
2.depaketoje dhe instaloje ne komputer
3.lidh aparatin me komputerin me rs 232
4.ndiz aparatin ne nje kanal free
5.starto keyeditor
6.kliko ne opcionin softcam,dhe kliko open
7.kariko sotcam te shkarkuar nga interneti
8.kliko get. ne pak sekonda ke axhornuar sofcam
9.zgjidh comport,kliko upload fillon karikimi qe zgjat pak sekonda
10.fike dhe ndise aparatin me telekomande.
OK
shenim;kur te karikosh softcam,ne dritaren e keyeditor do te dalin çelsat,
ne qofte se te dalin numra ose shkonja e çudiçme nderro sofcam.
menyra 2
perserit pikat 3-4-5
gjej nje adrese interneti qe gjeneron automatikisht sofcam dhe ngjite ne opsionin internet
kliko get,automatikisht dritaria te mbushet me çelsa
zgjidh comport dhe kliko upload fillon karikimi qe zgjat pak sekonda.
fike dhe ndise aparatin me telekomande.OK
shnet![]()
a mund te me japesh nji adrese interneti qe gjeneron celsa automatikisht sepse manual e provova dhe doli me sukses .Une softkey i mar nga www.anaimgr.com
cuna kam 16 kodshin e premiere te gjermanise po smundem ti shof kanalet kam technosat 555 bodyguard,i kam mare nga nji shok,tek ai funksionojne por e ka me internet reciever kurse un me sat digital lnb,nese me ndihmon kush ju lutem bejeni per respekt [email protected]
internet
shnet![]()
A di njeri si me bo card sharing me ket aparat por te konvertuar ne GI.Dini gjo se ca shpejtesi interneti duhet te kesh qe te punoje tamom?UNe e provova por me Dial -up e albtelecomit dhe me nxirrte nje time out error.nuk e di a e kishte fajin linja,username dhe passwordi(edhe pse me nxirrte user granted) apo thjesht nuk mund te behet me kete aparat.
Une kam ndjekur ket menyre:
1)Instalova (GI-S770_CR_X-HS-14Jul2008) qe perdoret per homeshare,i cili aktivizon cardshare tek menuja
2)Perdora ket program (mpcs-newcamd_3[1].0 do framework 2 ose 3) i cili mundeson card sharing per aparatin nepermjet rs232).
Nese ka mundesi ndonjeri ta provoje ndosha i ecen atij e te na thot noj gjo
Pershendetje deshiroj softwerin e fundit kush mund ta gjej per te me hapur premierat e gjermanit ose taquilla e spanjollit ose canal+ te frances.
thnx in advance
mos kerko gjera qe nuk ekzistojne
Kush me ndihmon.Pse nuk hapen hbo tek polsat
Jan mbyll se kan kalu ne nagra3 e nuk hapem mo(per shume kohe te pakten)