Ka disa arsye qe ndoth ky fenomen 1) Te moduli ka nje celes i cili tok&stakon, kur i fute karten duhet qe te takoje ky sheles. Hape aparati dhe provoje, me kete problem une kame bere disa aparate kane ecur me sukses.
Ka disa arsye qe ndoth ky fenomen 1) Te moduli ka nje celes i cili tok&stakon, kur i fute karten duhet qe te takoje ky sheles. Hape aparati dhe provoje, me kete problem une kame bere disa aparate kane ecur me sukses.
_DreamTV Fix
_DigiTV OK
_Polsat Down
_Seca OK
_08.Jan
Hello:I have NANOXX 9500 HDTV if someone can help to fix to digialb thanx
digi tv auto
Gjeta nje kabllit rs232 dhe me ndihmoni si ti fus kodet te starsat x50cu.. duhet ta mbash decoderin lidhur me televizorin qe tja fusesh kodewt ose sw?? Te lutem me tregoni si tja bej.. flm
Po pse me kabull rs232 ske noj usb?e ke shume me te thjesht.
Gjithsesi aparati nuk duhet mabjtur lidhur me televizorin,coje aparetin tek kompjuteri.Kerko ne forum dhe gjej nje loader per aparatin dhe softin e fundit.Mbasi te besh lidhjen e aparatit me kabullin hiqe nga priza.Hap loadrin zgjidh filen qe do ti fusesh dhe jepi connect(a download nuk e maj men si e ka)Sapo ti japesh connect duhet ta fusesh direkt ne prize pa u vonuuar se nuk bo gjo pastaj.Nese e kap tamam kohen tek aparati do filloje te tregoje % e instalimit.Prite deri sa te mbaroj.Mos harro te fusesh soft qe ka usb per aparatin,dhe here tjeter beje me usb
separi duhet tena thuash se e ke aparatin me usb apo jo dhe me jep adresen e internetit qe te ti dergoj failat dhe loaderin po qe se e ke pa usb se une nuk kam privilegj ose ndoshta nuk di qe ti postoj ketu ne forum po mund te ti dergoj ne adresen tende te emailit ose po pati mundesi ndonje nga keta moderatoret shqiptare le ti postoje ketu ne kete seksjon.por duhet te dish dhe nje gje qe ketu ne forum i gjen te gjitha gjerat qe te nevoiten po ndoshta ti je anetar i ri dhe nuk di ku ti kerkosh