Ok falimenderit per sqarimin
shikofaqen 2-3ikeni te gjitha bile po te shikosh dhe stb loader ne brendesi te tregon te gjitha dhe clonat the emu code the sharing s/w.
ore car loderi ju duhet se me cfar shoh nuk po mereni vesh
ai ka usb dhe cdo gje mund ta hudhni me flash
me thoni car file ju duhet dhe u ja jap
Pershendetje!!!! Un kam nje sr-x30cu usb, un kam marre softin e fundit dhe me hap polsat cyfra+ premier orf, por nuk me hap rai africa multivision dhe shum te tjere. Mund te me ndihmosh. Kjo aparature merr vetem fil key dhe softin ne bin, nqs e provoj te fus file ne bin nuk e njeh dhe me thot error e nje si pjese firmware. Mund te me ndihmosh??![]()
Pershendetje!!!! Un kam nje sr-x30cu usb, un kam marre softin e fundit dhe me hap polsat cyfra+ premier orf, por nuk me hap rai africa multivision dhe shum te tjere. Mund te me ndihmosh. Kjo aparature merr vetem fil key dhe softin ne bin, nqs e provoj te fus file ne bin nuk e njeh dhe me thot error e nje si pjese firmware. Mund te me ndihmosh??![]()
Atehere,nga fillimi:Une kam x50 cu me USB.
O plakuSat2000 problemi eshte se un dua te perdor vendin e USB sepse skam fishe seriale sr232 qe ta lidhi me pc,pra nuk kam lidhje me loader.
Shum thjesht:Cfar filesh duhet te fus ne usb dhe ca procedure duhet te ndjek qe ti fus kto file me usb?????![]()
http://www.dvbshare.eu/index.php
Perdoreni per ti fut kodet ne menyre manuale8-
Ok qe te sqarohemi njehere e mire.
Ky mesazh eshte per te tere ata qe duan te ndihmojne te tjeret qe nuk kane njohuri per aparatet starsat x50 cu usb dhe qe duan te mesojne.
1- Cfare eshte me i mire si soft ai i Starsatit apo ai i Golden Interstarit per aparatet Starsat x50 cu usb?
2- Cfare lloje celesash mund te futen dhe se ku mund te gjenden? ( Pse disa celesa jane me te medhej<me te gjate> se te tjeret)?
3- Cfare lloje programesh perderen per kete aparat per te patur nje funksion sa me te plote ( nese eshte e mundur te jepet nje shpjegim per cdo lloj programi dhe se cfare hapash ndiqen)
4- Meqe jemi te apasionuar pas futbollit a mund te na thoni se cfare stacionesh japin ndeshjet e kampionateve europiane (itali,spanje,angli,gjermani,france) dhe se cfare mundesish kemi qe me kete aparat ti shohim?
5- etj. Cdo lloj progami ose informacioni mund ta postoni pa ju pyetur se cfare na inytereson sepse per arsye te njohurive te pakta qe kemi edhe mund te na duhen.
mund te shtoni dhe gjera te tjera qe mua sme vijne ne mendje tani.
Faleminderit per mirekuptimin